Стопирана продаја Ц оружја

U principu, nezakonito je ovo sto se radi. Naravno da drzavni organi po ustavu mogu da donose uredbe i akte koji su u skladu sa zakonom i koji regulisu neke stvari u sprovodjenju zakona. Advokati ce sigurno imati mnogo posla xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.
MUP, banda polupismenih hohstaplera uglavnom, partijski drugovi ili mukice koje rade sta neko odozgo kaze. OK, Predsenik objavio moratorijum, zasto MUP ili ministarstvo nisu poslali trgovcima -da ne prodaju oruzje, cak ni licima sa vec izdatom dozvolom za nabavku? Zasto nije definisano sta sve ide pod moratorijum vec sad ispada da sluzbenici MUP-a tumace sami sta je predsednik mislio pod tim sto je rekao. XXXXXXX XXXXXXX.
Ja kad sam prijavljivao pusku C kategorije, zavrsio sam sve u roku od 2 sata, vidim da je negde duzi proces. mozda ako su u guzvi.

Само да замолим колеге стрелце, разликујте државу од власти и политичара, немојте нашу државу да пљујете, имамо једну од најстаријих нација а и као држава смо се давно дефинисали. Тако да када дајете ове коментаре који су оправдани, усмерите бес према власти, овој сада, претходној или будућој свеједно је, исти су, јер вероватно никада неко нормалан и патриота неће ни постати политичар.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

kao sto kolega reče gore u komentaru... ova gospodjica i ja smo zajedno gledali u programu nekom njihovom MUP-ovskom bednom modele, kada je kliknula na FX, onda joj se otvorila kartica sa svim modelima Crown, Maveric, Impact, Dreamline, Wild... naravno nije bilo Panthere (nov model) pa je kliknula crticu (-) hahahahahahaa... a opet je fotokopirala papir koji se odnosi na homologaciju/atest iz Kragujevca. Jedva čekam da vidim dal ce me zvati ove nedelje...

Nesreća je u rome sto se sada sve lomi preko kolena…sticajem okolnosti znam neke ljude koji su u radnoj grupi koja sada radi na predlogu zakona…u vazdušno oruzje. posebno u PCP se razumeju ko Marica u ….
Nisu ni znali, kada sam ih pitao kako da držim svoje puške…nema tu mnogo sreće…ne želim da zvucim kao pesimista ali poznavajući ih…

Предаја оружја 2023
eb5cca01962ee99256465b0c93f35bfd.jpg

Koliko znam ne prave razliku da li je vazdušno, vatreno, puška, samostrel, C je C i za sada ništa ne možeš da prijaviš.

Предаја оружја 2023
eb5cca01962ee99256465b0c93f35bfd.jpg

Приликом предаје оружја, стручно и високо квалификовано службено лице, оштрим оком, покушава да установи на основу дужине цеви, да ли се ради о 15, 16, 18 или евентуално 22?
Наравно мислим на модел Артемиса

Ah ti si kupio Dijanu koju sam ja dan ranije držao u rukama. Da su mi dali veći popust od 10% sad se ti ne bi mučio. Ja sam uzeo Artemisa i iduće nedelje završio prijavu.
Napiši ime i prezime i kad si predao pa ću da pitam jel tvoja prijava gotova.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Ja sam predao 13.04., ime Milan Mitic. Kad si ti predao? Ja sam odavno merkao Airking, ali nikako da odem do Pozarevca. I dosao Pozarevac u Bg :).
P.S. Ne znam da l je pametno da spominjes ime, da ne kazu da donesemo puske dok se situacija ne sredi... Kao sto su nekom ovde na forumu rekli. Mozda da pitas generalno sta se desava... :) Proceni...

Čuj ne moram da pominjem . Mada se mi i ne znamo.
A zatim Dijanu pa žao mi je i drago mi je što je nisam kupio. Teška je kao tuč. Ne mogu precizno da pucam bez oslonca sa 4.5 kg puškama.
Tako da sad gledam neki bulpop što manji i što lakši kao p35 Il onaj wildcat, eventualno Maverick. Neku dobru i polovnu.
Da može da stane u veći ranac i na ledja.
Sad me nerviraju ove zavrzlame oko prijave odjave. Strašno je što je dete pucalo u školske drugove. Al ne razumem kako će zabrana prodaje i prijave oružja uticati na smanjenje nasilja.
Pogotovo što kod nas na 100 ljudi ima 40 vatrenih oružja po statistici i 5 smo u svetu. Ranije smo imali na 100 ljudi 100 oružja i bili na drugom mestu.
Javim u sredu šta sam saznao.

A zatim Dijanu pa žao mi je i drago mi je što je nisam kupio. Teška je kao tuč. Ne mogu precizno da pucam bez oslonca sa 4.5 kg puškama.
Tako da sad gledam neki bulpop što manji i što lakši kao p35 Il onaj wildcat, eventualno Maverick. Neku dobru i polovnu.
Sad me nerviraju ove zavrzlame oko prijave odjave. Strašno je što je dete pucalo u školske drugove. Al ne razumem kako će zabrana prodaje i prijave oružja uticati na smanjenje nasilja.
Pogotovo što kod nas na 100 ljudi ima 40 vatrenih oružja po statistici i 5 smo u svetu. Ranije smo imali na 100 ljudi 100 oružja i bili na drugom mestu.

Tacno je za Dijanu, teska je i nije lako iz stojeceg stava. Sa osloncem je druga prica. Mada, ja sam 2m visok, kontam da cu nekako da se nosim sa njom :). Mislim da je ovaj primerak dugo stajao u prodavnici. Ista cena je bila i pre vise od dve godine. A i sada nisam nasao na forumu da neko ima ovu pusku, izgleda da je raritet...

Aj molim te javi sta se desava. Mada, sluzbenica koja radi moj predmet je bila otisla na odmor u trajanju od 2 nedelje i rekli su mi jos pre moratorijuma i tragedije da ne ocekujem potvrdu pre 20. maja. Mene vise zanima da li ce se uopste raditi ti predmeti iz aprila ili ce sada da stopiraju i ne daj Boze oduzimaju puske...
Unapred hvala!

To oko statistike broja oruzja nije ni blizu tačno...

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Users who are viewing this thread

Back