Strelište Alfa Bgd

SrđanMilenković

Active member
Bilo je tu raznih imena,ali Diana je trenutno u srcu.Strelište Alfa kod Bubanj potoka,uspeo sam da rezervišem stazu do 100 m.Sa obe strane je brdo oko 3 m visine,celom dužinom,tako da je vetar minimalno pravio probleme.Gaađalo se na 25 i 35 m,s time da sam ispucao dve grupe na 100 m.Mog iznenađenja kada sam prišao:Grupa od 5 komada je u nekih 10-12 cm.Dijabole H&N Baracuda match 0,69 g,puška Diana 34 ems, 4.5 kalibar.Sat vremena korišćenja je 1200 din,ali može da bude i manje ako nema gužve,i ako se nose svoje mete.U svakom slučaju,osoblje je predusretljivo.1.jpg5.jpg2.jpg4.jpg3.jpg6.jpg

Prebacio sam temu iz Kafane ovde, bolje je. A puškica se baš lepo pokazala, nema šta.

Joca said:
Prebacio sam temu iz Kafane ovde, bolje je. A puškica se baš lepo pokazala, nema šta.

Definitivno.Bas sam prijatno iznenađen obzirom da je ispucano oko 250 dijabola do sada.Usput,lik koji je gađao pre mene karabinom,ostao zabezeknut kad je video grupu.Nikad nije pucao iz vazdušne,mislio je da ne može ni da se dobaci na 100 m. :lol:

Users who are viewing this thread

Back