Uvoz vazdusnog oruzija C kategorije u Srbiju

CIMICANGA

New member
Pozdrav svima u zadjih godinu dana planirao sam da nabavim novu vazdusnu pusku. Za sada sve koje imam su kalibra ili 4.5mm ili 5.5mm D i C kategorije ali sada sam odlucio da bih voleo da imam neki veci kalibar od tih i nasao sam AEA Zaus u kalibru .72(18.3mm) u Holandiji.

Do sada nikad nisam uvozio bilo koje oruzije u Srbiju i ne znam kako ide taj proces i ukoliko je neko upoznat kako to ide zamolio bih ga da meni i ostalim clanovima foruma koje takodje zanima ova tema objasni.

Takodje pored uvoza same puske zanima me i proces uvoza dijabola/slug-ova za ovu pusku posto koliko sam primetio kod nas ih nema tako da bih i to morao da kupim u Holandiji ili negde blize gde ih ima.

Hvala svima u napred!

Pisalo se na Forumu dosta oko uvoza vazdušnih pušaka i optika. Jedna od tema je i OVA a ima ih još. Pretraga na Forumu dobro radi, malo potraži i pročitaj sve detaljno dok se neko ne javi sa svojim iskustvima.

@CIMICANGA, proveri u propisima koji je max kalibar koji se može uvesti-registrovati. Ako me sećanje ne vara, 12.7mm (.50) je max dozvoljeno kod nas.

Users who are viewing this thread

Back