Vazdusna puska do 30 000

stefanzec

New member
Pozdrav, koju mi vazdusaru preporucujete do 25-30 000, video sam kod Darka da hvali Cometu fenix 400 galaxy, to mi je bila prvobitna zelja, ali vidim da ovde neki tvrde da nije realna recenzija, takodje vremenom bih uzeo i neku optiku (volim snajperski izgled, a i voleo bih malo da "probam" opticki nisan), sad ja se ne razumem mnogo al nadam se da ce mi ovde ta dilema biti resena :D

Госн Зече, Weihrauch HW30s, 33.500 динара нова, Д категорија, нема пријаве, узмеш и пуцаш, гута све дијаболе лепо к'о свиња помијара.
Нема зезања, од нових преламача HW су једине које имају константан квалитет (а не како те укења, од примерка до примерка), подесив и предвидив окидач, лагана за натезање да се не умориш цео дан. А лепо јој чуче и оптике.
И да, најбоље прво прегледати форум јер је све око прве преламаче већ речено мање-више.
Лагано и стрпљиво, кафа и листање форума. 😊

9b147adb9ea297649fe92b8b742a498a.jpg

Nema bolje od HW30s za te pare

SM Spring-meister

Pozdrav novom kolegi.
Da sam na tvom mestu, ako si pobornik fine akcije i odlične preciznosti, razmislio bi o još 100e preko i pričekako da izađe neki oglas sa fwb 300 ili 300s pa završio nabavku. Vredi svaku paru preko.
Ukoliko bi pak želeo nešto veću snagu na pr. do 16j, poslušao bih savet kolega i nabavio neku hw puškicu.
Želim sreću pri kupovini i uživanje nakon nabavke

Pozdrav novom kolegi.
Da sam na tvom mestu, ako si pobornik fine akcije i odlične preciznosti, razmislio bi o još 100e preko i pričekako da izađe neki oglas sa fwb 300 ili 300s pa završio nabavku. Vredi svaku paru preko.
Ukoliko bi pak želeo nešto veću snagu na pr. do 16j, poslušao bih savet kolega i nabavio neku hw puškicu.
Želim sreću pri kupovini i uživanje nakon nabavke

Koliko ja znam kolega @stojadin prodaje njegovu 300S za +/- 400€. Sve preporuke za tu pusku, to je vec dosta veci nivo iznad HW pusaka sto se tice preciznosri. Isto kolega i @BurekUSvemiru ima. Evo moje iz 1973
32f7b528dde49764fed36bf06399e970.jpg

SM Spring-meister

Чека се Српче да нам с правом каже да се пецамо ко сомови на бућкало, јер је слична тема била недавно. 😂

Ја сам реално ишчитао једно 20-30 тема од почетка до краја за пушке које ме интересују пре него што сам писао први пут.
Већ сам на основу тога сконтао да ми од Д категорије преламача одговара Дијана 240 маде им германи, HW30s/50s/35, Славија/Перун *31 итд.
А планирана сума варира, кад се човек одлучи шта жели онда је лакше јурити и тражити и додати још који динар за бољу куповину.

FWB прелази цифру за 150е планиране почетне суме.
Знам по себи колико је то много на почетку, раније ми је 100е за Нико Стирлинг оптику било лудило, типа 'Ови људи ко да се*у паре, одакле им толико'. Сад сам се навикао. 😂
Тако да од нових до 30 и кусур хиљада HW 30с има смисла, половне преламаче не бих дискутовао. Скоро је била Дијана 240 или 24, не знам тачно, немачка производња, бомбоница од пушке за 200 и нешто евра.
А боља од комете сигурно.

Last edited:
Savet za sve novopridošle neodlučne članove foruma, uz dužno poštovanje: skuvaj kafu u litarskoj šolji, ili čaj ako ne piješ kafu, odvoj jedno tri dana periodičnog čitanja ovog foruma, i ako ti i posle toga ne bude jasno šta da kupiš, onda si u problemu koji ovde neće biti rešen...sorry, istina je najbolnija vazda bila...

Users who are viewing this thread

Back