Zastava vazdusne puske

Ja se izvinjavam ako sam nekoga uvredio.
To mi nikako nije namera. Samo smatram da naši preteruju sa cenom.
Još jednom ako sam nekog uvredio žao mi je.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Ovde se odmah krene sa prepucavanjem dal je neko "uzeo Zastavu u ruke" i ne radi se ovde koliko će kineza da sahrani već o masovnijoj proizvodnji i prodaji u samoj Srbiji a samim tim bi bila pristupačnija cena i kao takva prava puška za početnike. U kajnjem slučaju ko hoće može da je kupi za manje para na vojnom otpadu i da je sredi po svojoj volji ;)
Masovna proizvodnja neće da krene uskoro, niti Zastava to planira, a sto se tiče pušaka sa vojnog otpada m97 nema, a ono sto ima je u zanimljivom stanju, ako nemaš vezu da uzmeš ono što je iole dobro. A to znam, pošto sam ja uzeo 2 sanduka tih pušaka i imao sam debelu vezu, pa sam opet uspeo da uzmem puške na kojima je puno toga imalo da se radi. A cena na kraju i nije tako mala kad se sabere sve.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Bio sam u streljani sa forumskim kolegom, malo probavali puške, on Heinel a ja Zastavu M81 pa rekoh da podelim malo rezultate, dijabole su H&N sport, stojeći stav na 10m, mete su 10x10cm.Prvo gadjanje sa njom.Kolega je takodje imao interesantne rezultate jer kolega ima i interesantnu pušku pa ako bude voljan možda i podeli sa nama rezultat. 🙂

Attachments

• IMG_20231119_101959_copy_757x794.jpg
    IMG_20231119_101959_copy_757x794.jpg
    386 KB · Views: 27
  • IMG_20231119_102030_copy_760x794.jpg
    IMG_20231119_102030_copy_760x794.jpg
    337.6 KB · Views: 25
  • IMG_20231119_101837_copy_800x794.jpg
    IMG_20231119_101837_copy_800x794.jpg
    140 KB · Views: 24
  • IMG_20231119_101925_copy_795x794.jpg
    IMG_20231119_101925_copy_795x794.jpg
    387.9 KB · Views: 22
Samo da javim da na vojnom otpadu u Rakovici ima na prodaju dosta dobrih vazdusnih pusaka
Ja kupih zastavicu u odlicnom stanju za 50e
Ima zastava m56 i m 81 i poneka slavia

Има ли нека добра душа да би узела за мене неку М81 а да ваља нечему (а може и М56 ако нема квалитетне М81).
Не треба ми ни зашта ал' бих волео да је имам.
А времена да одем до тамо ни мрве.. :/
А не даје ми се ни 150е за ове јаднице са огласа.

Da nadjemo nekoga da nakupuje puške pa da nam prodaje .

Кад је на огласима свашта по свакаквим ценама мора.
А нових нити има много нити икако може да се нађе ако не живимо у Крагујевцу. 😥

I ja sam par puta trazo u Zastavi ali nikada nije imalo. Verovatno bih morao stalno da idem i zovem dok se ne smiluju da od neke retke ture ostave komad.

Ama, sta ce vam te "zastavice", osim, onako, kao ukras zbog radi kacenja na zid. Evo, pre neki dan, svratih u Capriolo da vidim sta imaju od dijabolika a kupih, potpuno neplanirano, jednu china made SGS WF600, underleaver, u 4.5 mm. Cijena, sitnica: 11890 din. Precizna je koliko i skromniji Weihrauch. Prvo pucanje (nisam je ni ocistio!), 10 m stojeci stav bez oslonca, grupacija = 10 mm. Deset komada unutar crnog kruga, novcic od jednog dinara pokriva grupu i jos ihahaj preko nje. U roku od 2 minuta podesio nisan pomocu laserskog "pokazivaca" ose cevi, opalio tri komada sa dzakceta, korigovao, i to je to. Tek posle se setih da je red da provucem krpicu kroz cev (o da, bila je prljava k'o Prljavi Hari).

Last edited by a moderator:
Ako se dobro sećam neke priče (ispravite ako grešim) te sa šrafom i osiguračem koji drže cev i napinjaču su išle od 66. pa narednih 10-tak godina. Pre i posle toga ide ona osovina koja mora da se izbije da bi se skinula cev.
Moja je ista takva ali je fabrički broj na R. Trebalo bi da je nešto novija od tvoje.

Samo da javim da na vojnom otpadu u Rakovici ima na prodaju dosta dobrih vazdusnih pusaka
Ja kupih zastavicu u odlicnom stanju za 50e
Ima zastava m56 i m 81 i poneka slavia
Ја сам био јуче и пазарих једну, међутим мораће код Воје на сервис, мислим да јој је ђон капут

Иначе тешко може да се пробере, није баш нешто остало, углавном су заставице расклимане и израубане, а славије без пола делова...

Ја сам био јуче и пазарих једну, међутим мораће код Воје на сервис, мислим да јој је ђон капут
Да ли је цена фиксна, за било који комад 50е, или цене варирају (у зависности од процене продавца)?

OK, zanimljivo bi mi bilo da se oglednem u takvom takmicenju. Ima li ga, kojekude?🙏
Ne ide to u kauboj stilu, pojaviš se na livadi, ispucaš, uzmeš Kinesko zlato i pobeda je tvoja.Učlani se u klub, prodji kvalifikaciju unutar kluba pa ideš na prvo takmičenje, pa ako se kvalifikuješ ideš dalje i svo vreme ti protiv Zastave, tkd da nemaš brige, sigurno pobedjuješ.Koliko sam shvatio neki ljudi sa foruma imaju klubove(ispravite me ako grešim) dogovori se sa njima pa nas informiši o rezultatima.🙂Meta je stav 10m, 10x10cm.

Attachments

• IMG-94e0c4f4559289fa9c4a220450b0de95-V_copy_600x1067.jpg
    IMG-94e0c4f4559289fa9c4a220450b0de95-V_copy_600x1067.jpg
    119.2 KB · Views: 16
Last edited by a moderator:
Да ли је цена фиксна, за било који комад 50е, или цене варирају (у зависности од процене продавца)?

Све је већ процењено, стоје пушке на полицама, свака гомила има своју цену (записану поред). Прегледаш узмеш која ти се свиђа, добијеш оверен папир да си купио пушку, покажеш га стражи на портирници и идеш кући.

Back