Ugrabih i ja da nije u konzervu !

Post Reply
User avatar
Gastonbgd
Posts: 73
Joined: Sat Dec 17, 2016 11:30 am

Ugrabih i ja da nije u konzervu !

Post by Gastonbgd »

Puska je hibrid , sanduk od ekola i kundak , crosman triger , cev prepravljena od slavije 620 , GRS 20 J ubacen , na 40 m pogadjam komsijin stub od cola na ogradi , male bocice od dezodoransa za WC na 15 m ali mi nesto mete ne idu u poslednje vreme . Vetra je bilo malo povremeno i ugrabilo se vremena , meta je pistoljska za na 10 m postavljena na tacno 23.5 m od usta cevi i probano je sa tri vrste dijabola . Ruski smel od 088 g je iznenadjujuce dobro drzao elevaciju ( sa njim gadjanjo u plavu tacku ) cak su dve prosle kroz istu rupu , zbog spica nije bas naj jasniji otisak , puska vuce malo na gore ali sam uporno gadjao u dno mete tj kruga . Americke Ranger 056g i ako ih hvale na netu malo rasipaju vise nego sto sam ocekivao ( ocigledno ih ova cev ne voli ) , RWS je sa tri napravio fenomalnu grupu , dve su se cak na pola poklopile treca odmah do ali dve su otisle bas daleko na suprotnu stranu , da li zbog vetra , jacine tj nalo vece brzine za 05g ostaje enigma , uglavnom ni jedna me nije iznenadila i nije ispaljena kad nisam ocekivao . Ujedno i dokaz da neke dijabole vuku u desno neke u levo ( da zanemarimo sto uglavnom idu gore zbog nisana koji je takodje pravljen i mora da se spusti sto je za sada nemoguce .Ja sam vrlo zadovoljan s obzirom da je gadjano sa mehanickim nisanima koji na toj daljini musicom pokriju metu
Smanjena meta.jpg
User avatar
wooyadeen
Site Admin
Posts: 1732
Joined: Wed Mar 16, 2016 7:48 am
Location: Obrenovac
Contact:

Post by wooyadeen »

Savo da nisi pogrešio temu? Dal je realno da si ovako pucao sa springericom iz ruke na 23m? Svaka čast ako je ovo iz ruke.
User avatar
Gastonbgd
Posts: 73
Joined: Sat Dec 17, 2016 11:30 am

Post by Gastonbgd »

Ne znam da li se ponistava " Iz ruke " ako levi lakat naslonis na slivu ? stojeci stav , nije sa stola , ja mislim da je to iz ruke ?jedan redak dan da nista nisam radio , lepo se naspavao i ocistio mozak od svakodnevnice :), inace uglavnom i kada gadjam to je u nekoj setnji da li po placu ili u prirodi , zato sam ti jednom prilikom i rekao da mi optika sa uvecanjem od 4X za eventualnu PCP ili QB vrsi posao .
Post Reply