Streljačko sportsko udruženje "AGS"

Jasno,kod mene u strelicarstvu to malo drugacije funkcionise pa otud i sva ova pitanja,ovo je za svaku pohvalu

goxy said:
Ja bih da se nadovežem. Ideja je da članske karte budu plastične i personalizovane. Za sada članstvom se ne dobija ništa u materijalnom smislu osim kartice. U planu je za naredni period organizovanje takmičenja. To takmičenje je bilo u planu još prošle godine, ali delom zbog korone, a delom zbog inertnosti nas samih nije održano. Opet za članove bi važio popust za kotizaciju... Ima tu još ideja, ali sve u svoje vreme da ne trčimo pred rudu.
jasno sve al ovamo kod mene u strelicarstvu recimo se donija cipovana kartica gde se navodi samo ime i prezime clana ili akreditovanog predstavnika i oznaka strelicarskog saveza Srbije,svi podaci su na cipu,cime pucas,kategorija,clanstvo,vazenje lekarskog pregleda itd itd,ovo sa udruzenjem AGS mi izgleda mnogo jednostavnije i ne zzahtevnije,sto je samo po sebi plus

Vremenom će možda biti izmena, kako se udruženje bude razvijalo, organizovalo savez ili ulazilo u saveze, razvijalo takmičarski karakter, itd... za sada je ovako.

Svaka čast!

Baj d vej, pravo je čudo što ste uspeli da i formalno registrujete udruženje i krenete od nule, s obzirom na to kakve ste sve stopere i kočničare imali. Kad se samo setim... :lol: :lol: :lol:

Čestitke momcima, a sto se tiče otvaranja udruženja, to nije neka nauka niti komplikovano previše, e sad da se otvori klub to je muka i skoro nemoguće, ali za ovu priču i krajnje nepotrebno, udruženje je dovoljno. Srećan rad želim i da ne ostane samo formalna priča već da stvarno radite

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Mane kouč said:
e sad da se otvori klub to je muka i skoro nemoguće

Auuu a dva druga su upravo u osnivanju... jedan za školsku sekciju a drugi samo lokalnu družinu. Jel nešto menjano u skorije vreme? Mi smo napravili novi rvački klub pre dve godine, nije bilo nikakvih komplikacija (čak smo brže uradili nego sad sa udruženjem). Jesu malo pogurali iz saveza (dobili smo sve na gotovo) i ja se ne sećam nikakvih trzavica.

Sportsko udruženje može raditi kao klub i takmičiti se, ali će teško dobiti mogućnost da se zove klub, a jedan od razloga je sto treba imati sopstveni prostor za obavljanje delatnosti, tj. Streljanu ili bar zakup iste,odrešen broj aktivnih takmičara itd. Ali je generalno nebitno, udruženje završava posao.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Mane kouč said:
Sportsko udruženje može raditi kao klub i takmičiti se, ali će teško dobiti mogućnost da se zove klub, a jedan od razloga je sto treba imati sopstveni prostor za obavljanje delatnosti, tj. Streljanu ili bar zakup iste,odrešen broj aktivnih takmičara itd.

Plus, mora se takmičiti u okviru svog granskog saveza i biti član istog. Nama, iskreno, sasvim završava posao i forma udruženja. Pa kako se udruženje bude razvijalo, vremenom će se stvari menjati. Ali polako korak po korak...

Dragi prijatelji,
obaveštavamo sve zainteresovane koji su već naši članovi, kao i one koji bi eventualno želeli da to postanu od ove godine, da smo doneli odluku da članarina za 2022. godinu bude 1000 dinara. Članarina će važiti do kraja 2022. godine. Svi novi članovi će dobiti personalizovanu člansku kartu, sa imenom i prezimenom člana.
Dakle, ako neko želi da uplati članarinu, koja je apsolutno dobrovoljna, molimo da nam pošalje svoje podatke, kako bismo mu poslali člansku kartu. Možete se javiti privatnom porukom nekom od nas iz uprave (Wooyadeen, Goxy, Kircan, Bull, Joca) i ostaviti svoje podatke za slanje.
Članstvo u udruženju trenutno donosi osećaj pripadnosti zajednici zaljubljenika u vazdušno oružje, ali i (ne beznačajne) popuste na sve kotizacije za takmičenja koja ćemo organizovati tokom ove godine. Ali, o-tom-potom, to će biti iznenađenje. ;) Osim toga, članarinom dodatno pomažete naš rad i organizaciju turnira.
Evo i podataka za uplatu:

clanarina-2022.jpg

Dobar dan i poštovanje.Imam pitanje.Šta se dešava sa udruženjem,članskim kartama i članarinom?Već pune dve godine se ništa o tome ne piše.

Last edited:
kada sam poslednji put razgovarao sa rukovodstvom udruzenja dosli smo do zakljucka d aje bolje ni ne naplacivati clanarinu ako ne nudimo neke benefite svojim clanovima. Mozda je u medjuvremenu promenjen stav ali to je bilo poslednje sto se secam. ako ima nekih drugih informacija kolege ce me ispraviti

Drug sekretar je u pravu, kao što su svojevremeno i studenti bili u pravu!
Tako je, dogovorili smo se (ja mislim da smo to i objavili na Forumu, ako nismo izvinjavam se), da se članarina ne naplaćuje, već da ona bude potpuno dobrovoljna na nivou donacije. Ko, koliko, kako i kada može da uplati.

Evo i podataka za uplatu:

clanarina-2022.jpg
Pitanje:dali se jos uvek na ovaj nacin uplacuje novac za forum?

Users who are viewing this thread

Back