Može li negde da se nadje ova mala boca i po kojoj ceni? Bio bih veoma zahvalan na odgovoru.Pravo da ti kažem, veoma sam zadovoljan konačnim rezultatom. Bilo mi je najbitnije da nosim što manje opreme i da bude što lakša. Onda sam tražio uz Goksijevu pomoć rešenje na Aliju i našao ovaj sjajni ventil, preko koga mogu da istovremeno punim pištolj, ali i ovu malu karbonsku bocu iz velike. Sa tom malom bocom imam 7 punjenja pištolja do 200 bara, a posle je nakačim direkt na pištolj i pucam još ko zna koliko do nekih 90 bara. Dakle, ponesem samo pištolj, malu bocu i imam skoro 500 dijabola da ispalim sa tim set-apom. Meni više nego dovoljno za ceo vikend.
Jedino što planiram u perspektivi je da napravim crevo da može da se odvaja od ventila i nosi odvojeno. Trebaće mi jedna nipla koja će ići u ventil i jedna ženska brza spojka na crevu. Ali o tom potom.
PS. ovu malu bocu nosim i sa Rojalom. Uz onu na njemu, imam više nego dovoljno vazduha za jedno dobro dnevno pucanje.
Taman posla, kakvo bataljivanje! Sa tim pištoljem to je odlično za početak.Molio bih gospodina @Joca da se izjasni jel da ja ovo bataljujem, jer najiskrenije ne znam šta je prihvatljivo.

Važnija je zabava od rezultata, bar ja tako pravdam svoje loše rezultateU streljanu idem koliko mogu umesto koliko hoću, to se odrazilo i na rezultate danas. Ovaj koji nije baš za ponos je danas najbolji.
Za 32 godine, kad odem u penziju, BIĆE BOLJE!!!![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Na forumu je @DejanKod Dejana, ne znam kako se on zove na forumu
Potpuno se slažem. Mada tebi ide više nego dobro i sa tim rukohvatom i pištoljem koji nije takmičarski.i dalje se ne može očekivati stabilnost pištolja kao sa takmičarskim rukohvatima, prvenstveno jer nema potporu ispod šake.
Hvala puno, znači mi dosta to priznanje, još od vas. Možda se nekad pojavim na nekom amaterskom takmičenju, kad kupim pištolj koji je u skladu sa propisima i koliko-toliko kompetitivan.Na forumu je @Dejan
Potpuno se slažem. Mada tebi ide više nego dobro i sa tim rukohvatom i pištoljem koji nije takmičarski.