Artemis PP700S-A

Pravo da ti kažem, veoma sam zadovoljan konačnim rezultatom. Bilo mi je najbitnije da nosim što manje opreme i da bude što lakša. Onda sam tražio uz Goksijevu pomoć rešenje na Aliju i našao ovaj sjajni ventil, preko koga mogu da istovremeno punim pištolj, ali i ovu malu karbonsku bocu iz velike. Sa tom malom bocom imam 7 punjenja pištolja do 200 bara, a posle je nakačim direkt na pištolj i pucam još ko zna koliko do nekih 90 bara. Dakle, ponesem samo pištolj, malu bocu i imam skoro 500 dijabola da ispalim sa tim set-apom. Meni više nego dovoljno za ceo vikend.
Jedino što planiram u perspektivi je da napravim crevo da može da se odvaja od ventila i nosi odvojeno. Trebaće mi jedna nipla koja će ići u ventil i jedna ženska brza spojka na crevu. Ali o tom potom.
PS. ovu malu bocu nosim i sa Rojalom. Uz onu na njemu, imam više nego dovoljno vazduha za jedno dobro dnevno pucanje.
Može li negde da se nadje ova mala boca i po kojoj ceni? Bio bih veoma zahvalan na odgovoru.

Evo jedan, što bi naši stari rekli, apdejt od mene.

Uradio sam rukohvat kod Dejana i leži solidno u mojoj ruci.

To me isprovociralo na jednoručno gađanje (ja sam do sada ovaj pištolj koristio kao trening za vatreno).

Molio bih gospodina @Joca da se izjasni jel da ja ovo bataljujem, jer najiskrenije ne znam šta je prihvatljivo.
2ff6baf1777d0d206e958bc3c4025d05.jpg

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Našalio sam se za bataljivanje ali zaista ne znam šta je prihvatljivo kao rezultat, moraću da istražim koji skor je ok. Sa ove tačke gledišta sve preko 75/100 mi deluje kao dobar rezultat.

Moraću par sreda da se angažujem, ako ste kod Maneta, doduše ne znam da l je ovo moje prejako za tu streljanu

Gos'n Joco, @Joca ja pokušavam da vam pošaljem poruku, ali mi ne dozvoljava forum, pa bih vas molio ako stignete da se javite na 0640078339, jer bih svratio do streljane na zvezdari na druženje i savetovanje, ako je ovom mojom tandžarom dozvoljeno pucati tamo.

U streljanu idem koliko mogu umesto koliko hoću, to se odrazilo i na rezultate danas. Ovaj koji nije baš za ponos je danas najbolji.

Za 32 godine, kad odem u penziju, BIĆE BOLJE!!!
8f81564c2a8ab3a9e74ad9e0201119b8.jpg

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Važnija je zabava od rezultata, bar ja tako pravdam svoje loše rezultate
Interesuje me gde može da se nabavi drveni rukohvat?

Sent from my moto g(60) using Tapatalk

Kod Dejana, ne znam kako se on zove na forumu. Univerzalna je veličina, tako da zavisi od šake. Meni bi prijalo da je malo manji.

Takođe, iako je ergonomski bolji od stock rukohvata za jednoručno gađanje, i dalje se ne može očekivati stabilnost pištolja kao sa takmičarskim rukohvatima, prvenstveno jer nema potporu ispod šake. Više verovatno može da kaže gospodin @Joca

Na forumu je @Dejan

Potpuno se slažem. Mada tebi ide više nego dobro i sa tim rukohvatom i pištoljem koji nije takmičarski.
Hvala puno, znači mi dosta to priznanje, još od vas. Možda se nekad pojavim na nekom amaterskom takmičenju, kad kupim pištolj koji je u skladu sa propisima i koliko-toliko kompetitivan.

P.S: Našao sam novu vežbu za stabilnost - pucam iz ovoga:
d14aaeb2ee9b57a1f7dce69fad311324.jpg

Drveni je sigurno top, ali je baš zeznuto ubosti veličinu... Treba uzeti ali sa rezervom da će biti dorade... Ja sam štampao neki, za drugi pištolj, pa sam ga štampao još 2x malo izmenjenog i sad sam ubo da mi baš odgovara... Neizmerno je lakše sa odgovarajućim rukohvatom.

bcca57e57acfc16bd59e9e44549159c9.jpg

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back