BurekUSvemiru
Well-known member
Da, vreme je da se zaustavim 
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Još jedan napredak, valjda
![]()

Uskoro se nabalja jos jedan HW i onda malo pauza 
Kolega kako si zadovoljan sa triespeticom?![]()
Topla preporuka iako je malo masovnija nego sto bi covek pomislio Imam je vec godinu dana i dalje kada je uzmem u ruke osecaj je kao prvog danaBas zadovoljan. Opravdano s razlogom je maltene identicnu prave od 1951Topla preporuka iako je malo masovnija nego sto bi covek pomislio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad samo da se nadje vreme da se koriste ove lepotice 

Fantastično, bukvalno je teško reći šta dodati...
Ostaje nam da dodamo HW75, a ti cekas tvoj HW57 koji me bas interesuje 
i sve se treba ponovo upucati i mehanicki i opticki i videti od mog silnog asortimana dijabola koje kojoj najbolje leze.
S obzirom da je prvenac, točak ispao skroz korektno![]()
A ova tvoja smotra pušaka... Šta reći, ludnica![]()
Vidim na slici da je jos neko ljubitelj Wera alata![]()
Taman sam sve povadio i namestio da bi oni najavili kisu i katastrofa vreme u BG-uPlaniram da upucam u zabelezim kakve su grupe sa razlicitim dijabolama dok se ne nadje koja svakoj lezi najbolje. Sve su mi Jsb osim jednih H&N field target koje dugo imam ali nisam sa njima pucao tako da bi opet mogao da ih testiram da vidim sta bolje lezi.. A nasao sam super mete za stampanje na https://www.airgunnation.com/threads/thomasts-printable-paper-targets.1297284/ ako ikoga zanima. Kacim cim budem obavio upucavanje i pucanje kakve su grupe. Cenim da cu pistolje na nekih 5-10m i puske mehanicki upucati na 10-15 i opticki na 20-25. Pa cemo videti sta i kako , ima puno da se testira i puca pa ce biti raznoliko i zabavno.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidim na slici da je jos neko ljubitelj Wera alata...