HW 97K tuning ili ti provera znanja stečenih u postu “Weihrauch springerice”

Prvih par koraka

Polirana opruga, ceo, ali malo detaljnije zadnji kraj cilindra, podloške...

Ovo kako opruga standardno dođe je stvarno malo strašno :)

1af7d0b12ed3f1ed3fc5783195eed77b.jpg
269fea6a86000adb0d8ca1a85ee4c256.jpg
facde57ebe27acca1b9064e15b16f22c.jpg
59c428b5e67de5ed047f6be90c99ada7.jpg

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Svaka cast kolega! Dobre si smernice dao sta i kako treba da se uradi i sredi! Jel si je zavrsio?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tako se to radi ! Bravo
Samo nastavi, pa kad sve izglacas, ispoliras i ponovo sastavis, javi utiske, jer ja ocekujem da ces da primetis boljitak.

Cini mi se da si to vec uradio (ne vidi se najbolje na slici) ali bih samo dodao da unutrasnja ivica poslednjeg navoja opruge zna da krza po vodjici, pa obrati paznju na samu ivicu to i na sam kraj opruge (na taj unutrasnji cosak da nije ostar). Ako radis sa Dremelom mozes da ubacis novcic kao zastitu, izmedju dva navoja, da ne zaseces onaj ispod.
Da, da, uradio sam to. To mi je bilo najteže ali delovalo mi je bitno :D

Nisam mogao da čekam vikend Sklopio, ispalio 20ak dijabola, ne znam, meni ovo deluje dosta glađe, bukvalno se puška ne mora držati uopšte, samo se pipne okidač.

A evo i takvog videa, puška stoji na džaku i ja samo jednim prstom lagano okidam. Bukvalno ne držim pušku.

Pucao sam i u mete i ono što je očigledno je da si rezultati odlični uz mnogo manji trud oko načina držanja (žurio sam da pokupim decu sa treninga pa sam samo ispucao par meta).

Ja zadovoljan Sad treba ovo ponoviti sa svakom

P.S. ne sećam se jel ono dijabola treba malo napred ili malo nazad, ali bar stoji i nije pala

Nisam mogao da čekam vikend Sklopio, ispalio 20ak dijabola, ne znam, meni ovo deluje dosta glađe, bukvalno se puška ne mora držati uopšte, samo se pipne okidač.

A evo i takvog videa, puška stoji na džaku i ja samo jednim prstom lagano okidam. Bukvalno ne držim pušku.

Pucao sam i u mete i ono što je očigledno je da si rezultati odlični uz mnogo manji trud oko načina držanja (žurio sam da pokupim decu sa treninga pa sam samo ispucao par meta).

Ja zadovoljan Sad treba ovo ponoviti sa svakom

P.S. ne sećam se jel ono dijabola treba malo napred ili malo nazad, ali bar stoji i nije pala

Milii bravo 🏼🏼 Jedva cekam da replikujem tvoj rad i da pokusam da slican efekat postignem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahaha Ma Srbo ti si ubio sa temom nema šta, sve lepo detaljno, nego je hw30 malo drugačija pa sam zato gledao ovaj yt video

Za hw97 mi neće trebati airgandi

Ti si mi definitivno prvi mentor u ovom hobiju, i od pre ove teme, uživo

Hvala mentore! :D Iskreno, jako sam zadovoljan i bilo mi je zanimljivo baviti se ovim.
Ma Srbo ti si ubio sa temom nema šta, sve lepo detaljno,

Ti si mi definitivno prvi mentor u ovom hobiju, i od pre ove teme, uživo
Vidi ti kako on vesto manevrise izmedju domacih sila I strane infiltracije...
Bice od njega jak politicar ako ne uspe u streljastvu I tjuningu.

Jako lepo i temeljno zaokružujete temu. Mnogo rada i utrošenog vremena se nakupilo u predhodnim pisanijama. Nemojte samo navoditi talentovane kolege na blud da nam pričaju o jajima, paštetama i parizeru.

Users who are viewing this thread

Back