Potrebni saveti za optiku velikog uvećanj

IvanB

Member
Potrebno mišljenje za odgovarajuću optiku, br 70m i 90+m .... sa niskim turetom da bi pard nv007spr lrf metio daljinu bez smetnji ... optike minimum 30x uvećanje ...20250131_103356.jpg

Kod mene na Helix-u ne smeta turet, kada se stavi Pard 007, ali zato na Titanu (msm da je taj model kod Voje) tu smeta (ali i to se resi blagim nagibom Parda na stranu, cisto da omasi LRF turet. E sada, uvecanje na Helix-u je "samo" 24...iskreno, ne znam koliko ti i treba vece uvecanje (jedino ako zelis da gadjas na + 500m kutiju sibica)? Takodje, moras znati da, uvecanje ti nikakvu ulogu ne igra sa Pardom, ja kada ga koristim, moram da svucem uvecanje na min. X6, jer u suprotnom, teska muka da nesto nadjes :)
Nadam sam ti nesto pomogao?

Kod mene na Helix-u ne smeta turet, kada se stavi Pard 007, ali zato na Titanu (msm da je taj model kod Voje) tu smeta (ali i to se resi blagim nagibom Parda na stranu, cisto da omasi LRF turet. E sada, uvecanje na Helix-u je "samo" 24...iskreno, ne znam koliko ti i treba vece uvecanje (jedino ako zelis da gadjas na + 500m kutiju sibica)? Takodje, moras znati da, uvecanje ti nikakvu ulogu ne igra sa Pardom, ja kada ga koristim, moram da svucem uvecanje na min. X6, jer u suprotnom, teska muka da nesto nadjes :)
Nadam sam ti nesto pomogao?
Jesi mi pomogao, i heliks je u opticaju ... hvala .... što se tiče uvećanja više mi je za br a kad koristim pard smanjo bi na oko 15x

Ne znam da li si licno probao na nekoj optici Pard, ukoliko nisi, moja ti je topla preporuka prvo da probas negde, tih X15 na Helix-u je preveliko za Pard, veruj mi, vidno polje 0. Sto se tice BR i Helix-a, meni je on super, za taj novac, ta optika je full

Users who are viewing this thread

Back