IRP dijabole

Pa čoveče, nisi ti Burek, ti si Dijabolik u svemiru!:)
Hvala na testu.

@Vlada1911
Ne bih rekao da je sajt nedovršen - pre će biti da je i grafički i tekstualno relativno skroman, ali radi bez greške i sve bitne informacije su tu (telefoni, adresa sa sve mapom, email adresa, opis proizvoda, fotke...).

Pa, nisam oduševljen :(

Na prvoj slici sam probao sve irp i referentna simply (po 10 kom), na drugoj sam uporedio irp ft sa drugim dome dijabolama, 5kom (irp ft je najviše prijao HW30s po veličini, sport i hunting su malo teže ulazile).

Sport i hunter su mi se loše pokazale, i prvi put sam probao i spoton dome koje su mi isto bile čudne i neprijatne za korišćenje.

Moram napomenuti da uslovi nisu bili idealni, bilo je hladno i žurio sam, ali sam imao podjednak nivo stresa sa svim dijabolama

U principu kad bih od ovog svega probanog napravio bestbuy rang listu za HW30s na 10m:
1) simply
2) exact
3) hn ft
4) excite hammer

5eb17571ffa0a9158eb08cab24387ba5.jpg
43be396324e94e7bc52457385b3a1c00.jpg

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Za dijabole od 350rsd to je super grupa, a te druge su sve mnogo skuplje. Ja kupujem IRP dijabole od prošle godine I mogu reci da sam prezadovoljan. Nisu takmicarske, ali nije im ni cena takmicarska😉(moje mišljenje).

budim temu posle skoro god dana :D video sam da su se opet aktivirali, pa sam uzeo tri vrste 4.5mm dijabola (sport, hunter, field target). maximu nazalost nisu imali a bas sam nju zapravo iscekivao da probam. drugi put :) probam pa javljam :) cena je 350din po kutiji.

PXL-20250205-100442389.jpg
Mogao sam i ja da ti dam stoji mi godinu dana jer sam ispalio 20 komada i ostavio fioku. Jezive

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Pa, nisam oduševljen :(

Na prvoj slici sam probao sve irp i referentna simply (po 10 kom), na drugoj sam uporedio irp ft sa drugim dome dijabolama, 5kom (irp ft je najviše prijao HW30s po veličini, sport i hunting su malo teže ulazile).

Sport i hunter su mi se loše pokazale, i prvi put sam probao i spoton dome koje su mi isto bile čudne i neprijatne za korišćenje.

Moram napomenuti da uslovi nisu bili idealni, bilo je hladno i žurio sam, ali sam imao podjednak nivo stresa sa svim dijabolama

U principu kad bih od ovog svega probanog napravio bestbuy rang listu za HW30s na 10m:
1) simply
2) exact
3) hn ft
4) excite hammer

5eb17571ffa0a9158eb08cab24387ba5.jpg
43be396324e94e7bc52457385b3a1c00.jpg

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Svaka čast na testu. Ja se sve razmišljam da skoknem do panima da uzmem spot on da isprobam. U 5.5 kalibru sam imao baš dobre rezultate sa njima. Glavni problem je bio što se u nekim serijama pojavi linija tamo gde su se kalupi spajali i ta linija onda utiče na putanju, pa su te serije bile lošije.

One koje nisu imale tu liniju su bile barabar sa jsb heavy 1.125, a za razliku od njih pola kutije nije dolazilo zgnječeno iz fabrike.

Reci mi da li si mislio na slug ili dijabole od spot on-a? Ja sam probao slugove ali nisam dobio ni slican rezultat kao sa JSB heavy dijabolama.
Probao sam Spoton Solid 1.68gr i Crazy solid od 1.42 grama sa Artemis m16 puskom.

Ja sam imao M16 i toj puški jsb jumbo heavy 1.125g leži savršeno, grupe na 50m budu perfektne.

Što se tiče slagova, probao sam nekoliko komada ali ta puška nije za slagove iz više razloga, jer ni cev nije pravljena da puca slagove, niti ima plenum, niti snagu da puca slagove kako treba.

Povrh toga što su puške uglavnom pravljene ili za slagove ili za cevi imamo i to da su na 50m dijabole i dalje superiorne u odnosu na slag. Tek tamo negde pred 100m može da se priča o upotrebnih vrednosti slagova.

Sa m16 preporučujem da se držiš jsb j.h. i da ne razmišljaš puno o slagovima, osim ako planirap da staviš FX lajner, Huma regulator i da nadogradiš plenum.

Ja sam imao M16 i toj puški jsb jumbo heavy 1.125g leži savršeno, grupe na 50m budu perfektne.

Što se tiče slagova, probao sam nekoliko komada ali ta puška nije za slagove iz više razloga, jer ni cev nije pravljena da puca slagove, niti ima plenum, niti snagu da puca slagove kako treba.

Povrh toga što su puške uglavnom pravljene ili za slagove ili za cevi imamo i to da su na 50m dijabole i dalje superiorne u odnosu na slag. Tek tamo negde pred 100m može da se priča o upotrebnih vrednosti slagova.

Sa m16 preporučujem da se držiš jsb j.h. i da ne razmišljaš puno o slagovima, osim ako planirap da staviš FX lajner, Huma regulator i da nadogradiš plenum.

Sada se mnogi žale na JSB.Tačno je da na m16 lepo leže .Imam staro i novo pakovanje.Razlika je velika.Za sada ne kupujem JSB dok se nešto ne promeni.

Sada se mnogi žale na JSB.Tačno je da na m16 lepo leže .Imam staro i novo pakovanje.Razlika je velika.Za sada ne kupujem JSB dok se nešto ne promeni.
Ja sam prošle godine umeo da bacim po pola kutije dijabola zato što su 50% zgnječene suknjice

Users who are viewing this thread

Back