Imam vagicu koja meri do stotog dela grama ... ima inače tri seta pinova za različite težine ja sam koristio samo jedan nanviše sam imao u težini 1.65 gr pa 1.64 gr ova dva su ukupno bila oko 65% a svi ostali su padali izmedju 1.61 i 1.68 gr ... dimenzije osim osnosti suknje i neravnima i neispunjenosti nema ... škart je oko 15% možda i manje ako bi moje sipanje olova bilo bolje.I kakvi su rezultati?
Ima li ostrih ivica, varijacije u dimenziji, tezini, itd?
Kako se pokazalo na meti?
Olovo sam prvo pretapao odkupljeno od sakupljača cevi, tegovi za točkove i razne gluposti koje su našli .... kao fluks sam koristio parafinsku sveću i dobro pročistio ... zatim lio u male kalupe i tako ga čuvam do livenja ...Ima li malo boljih slika dijabole izbliza?
Drugo pitanje koje olovo koristis?
I trece nadam se da koristits respiratornu zastitu kada lijes to olovo
6.35mm ... čekam nosače za optiku, pa idem na probu cometa orion spr i impact m4, porediću ih sa jsb exact ... pozdravS obzirom na tezine,prepostavljam da se radi o kalibru 5.5 ili 6.35....svak tebi cast kad imas zivaca za taj posao...sad dugujes kako se ponasaju na meti...
Ovo sasvim fino deluje.Probaj da fotkas u makro modu,finoća ivica nam dosta znači.
Probao 50 puta ... moj tel izgleda nema dobar fokus ... sorry probaću sutra još koji putOvo sasvim fino deluje.Probaj da fotkas u makro modu,finoća ivica nam dosta znači.
Skini aplikaciju mikroskop ili lupa. Jedino tako sam uspeo da slikam sitne stvari.Probao 50 puta ... moj tel izgleda nema dobar fokus ... sorry probaću sutra još koji put