Unosenje licnog oruzja u Srbiju

MilanASG

New member
Postovanje svima.

Dali neko zna, ili je mozda vec diskutovano na nekom od foruma ovde, koja je procedura i koja dokumentacija je potrebna da bi se doneo (uvezao) co2 pistolj iz inostranstva? Postoji li sajt gde je nesto malo bolje objasnjeno?
U globalu me intersuje ista informacija za bilo koje vazdusno oruzje za kasnije ali prvenstveno pistolji jer razmisljam o jednom ili dva komada koje vec posedujem. Detelje oko snage i kategorije razumem.
Dali iko ima bilo kakvo iskustvo sa AirSerbia oko toga?
Potavio sam pitanje i nasem konzulatu ovde i oni su me samo uputili na sajt MUPa ali se tamo nisam snasao.

Hvala unapred.
Milan

Milane, dok neko ne odgovori, molio bih te da se prvo ukratko predstaviš u sekciji Novi članovi pozdravljaju kako nalažu pravila Foruma, a zatim da prelistaš stranice našeg Foruma ili koristiš pretragu tema u kojima smo detaljno pisali o uvozu vazdušnog oružja iz inostranstva. Hvala.

Milane, dok neko ne odgovori, molio bih te da se prvo ukratko predstaviš u sekciji Novi članovi pozdravljaju kako nalažu pravila Foruma, a zatim da prelistaš stranice našeg Foruma ili koristiš pretragu tema u kojima smo detaljno pisali o uvozu vazdušnog oružja iz inostranstva. Hvala.
Hvala puno Joco. Konacno sam juce nasao vas sajt a od silnih pretraga i corsokaka mi se vec vrtelo u glavi pa nisam propration pravila. Pretrazicu forume pa ako imam jos neka pitanja pisem. Pozdrav i hvala jos jednom.

Users who are viewing this thread

Back