AGS - Airguns Srbija Benchrest 2026 - preliminarni plan

Polako, samo bez nervoze. :) U želji da svima izađemo u susret, došlo je do nedoumice oko datuma, ali ne našom krivicom, jer su nas pre neki dan trojica takmičara molila, a jedan od njih je baš spomenuti kolega Drinjak, da izvršimo izmenu datuma našeg turnira, jer oni baš toga dana imaju državno prvenstvo, a žele da učestvuju i kad nas. Zato smo razmatrali neki drugi datum. Na žalost, kako sada stvari stoje ipak će nejverovatnije biti prethodno utvrđeni datum, odnosno 10. maj.

Mi treniramo
Budžimo, lažemo, prodajemo maglu.. kupujemo potrebno i nepotrebno.
I tako se kulturno rešavamo konkurencije!

Iskreno baš mi žao ..

Ali, ja da ne mogu iz bilo kog razloga, ne bih došao i to je to. Tek kalendar Državnog nije juče objavljen, samim tim određuju se prioriteti i definiše plan takmičenja na kojima se želi učestvovati. Za mene je kalendar svetinja. Mora biti neko ozbiljno sranje pa da se termin pomeri.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Stvarno ne razumem problem, Streljački savez Srbije je verovatno krajem 2025. izbacio klendar takmičenja u Srbiji, regionu kao i termine Svetskog i Evropskog prvenstva, kao i verovatno nekih drugih takmičenja. Iskreno mi treba da se izborimo da postanemo deo Tog saveza, jer po svakom osnovu tu i pripadamo. Sve što treba je da se doda malo papirologije.

Suština ove konfuzije je kao i 9 idiota koji voze kontra smerom autoputem, je da neko lobiranjem pokušava da promeni datum koji je definisan 27. Marta. Tada se sve znalo, osim ko će ići na Državno u Lebane.

Taj novi momenat, pokreće urgenciju za promenu "Niže kategorisanog" takmičenja.

Drugim rečima, ako se kvalifikujem na državno idem na državno, ako ne dobar je i AGS turnir.

Kalendar https://www.serbianshooting.rs/kalendar.htm

f673bbf2d06ba50b79fbada0759cbdbe.jpg

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Jašta, svaki turnir ja dobar kad ga neko organizuje. U skladu sa principima APP kombinatorike ili ću da pucam ili neću a lobiranje je osnovna ljudska strategija za navođenje vode na svoju vodenicu 😁

Jebes mi mater ako ja ista razumem, o cemu svi Vi pricate? Ja sam izgleda neupucen u desavanja?

Dragi ljudi,

voleo bih da iskoristimo predstojeće takmičenje u nedelju 10. da se svi zajedno malo okupimo i porazgovaramo o trenutnom stanju foruma. Mislim da je pravo vreme da otvoreno, ali normalno i konstruktivno, razmenimo mišljenja o tome zašto se forum u poslednje vreme malo utišao i šta je do toga dovelo.

Svi smo svesni da se u pozadini svašta priča, i baš zato bih voleo da te stvari raščistimo uživo, jer su ovakva druženja najbolja prilika za to. Bez tenzije, bez prozivki, već sa željom da popravimo atmosferu i vratimo onu energiju koju smo imali.

Iskreno bih voleo da forum nastavi da raste, da bude mesto gde će ljudi rado pisati, deliti iskustva i postavljati pitanja bez ikakve zadrške. Da novajlije osete da su dobrodošle, da ima ko da ih posavetuje i usmeri, a da svi mi koji smo duže tu doprinesemo da zajednica bude jača nego ikad.

Radujem se ovom druženju i nadam se da ćemo napraviti jedan lep korak napred za sve nas. 🍻

Kome da se obratim za pozivnicu i taxe za oruzje da uplati na moje ime,jer ja iz Hr ne mogu da uplacujem novac na Srb racun.
Naravno da dam novac kad dodjem.

Kome da se obratim za pozivnicu i taxe za oruzje da uplati na moje ime,jer ja iz Hr ne mogu da uplacujem novac na Srb racun.
Naravno da dam novac kad dodjem.

Za pozivno pismo nam trebaju podaci. Pošto je malo vremena ostalo za bržu komunikaciju možeš koristi i whatsup/viber/telegram +381 63 7744220.

Users who are viewing this thread

Back