Snowpeak AP900 / AP900B

Možeš pitati Zlatka da ti uveze.I za cenu.
Ja pitao bas za ap900 u 4.5 kalibru i rece mi da nece uvoziti. Mozda kasnije ap1000 u 5.5 kalibru ... sto mi necini nikakvu pricu ... hteo bi pusku od 1,6 kg, vec sam kupio optiku od 400 drama ... koja je po veni 2/3 cene puske ... sad cekamo uvoznika

Tačno.

Da li ste nekada organizovali grupnu kupovinu preko uvoznika? Mislim da bi 'ladno otišlo 10ak komada u turi...

Pa moze da se proba, zainteresovanih ima, samo da vidimo za koliko i za sta su zainteresovani, a i koliko ce na kraju izaci Sex Pistols

Takođe, na cenu potpuno novog modela dosta utiče i sama homologacija kroz koju puška mora da prođe prilikom uvoza u Srbiju. Svaki novi model koji se prvi put uvozi mora da ide kroz određene procedure, ispitivanja i papirologiju kako bi mogao legalno da se prodaje kod nas. Sve to naravno košta, a ti troškovi se kasnije uračunaju u krajnju cenu same puške.

Najbolje bi bilo kada bi vas više otišlo u Panim kod Zlatka i reklo da želite da uplatite avans ili ostavite rezervaciju za taj model. Tako bi Panim imao mnogo veći razlog i sigurnost da poruči pušku, jer ipak nije mala investicija dovoditi potpuno nov model koji prethodno mora da prođe i homologaciju i sve propratne troškove.

Let there be sound, and there was sound
Let there be light, and there was light
Let there be drums, there was drums
Let there be guitar, there was guitar
Oh, let there be AP 900! :ROFLMAO:

Ja odustajem od kupovine...na suviše dugačkom štapu je sve to oko uvoza, homologacije, distribucije...nemam ja baš toliko života više !

Nema sta da se zezas oko toga svega ti/mi, kako Voja napisa, druga polovina godine, bice u radnjama, nase ce biti samo da odemo i kupimo...naravno. ostaje pitanje novaca, koliko ce na kraju to biti sve kod nas u radnji?

Za oko 50k će je kupiti Wooyadeen i možda neki influenseri... 😆

Koliko gledah na YT, tu ima dosta da se čačka oko nje a to čačkanje ukoliko se plaća opušteno doda bar 50% na cenu

335eur cena u HR je skroz ok

Last edited:
Ako bude 100.000 ja je neću kupiti a ako je uvezu za 60 godina mislim da tad neću biti tu tako da je ni onda neću kupiti :)
Meni deluje da se vi sprdate na temu šta bi bilo kad bi bilo bi možda bilo a možda i ne bi bilo.
Dodatno mi tu ideju podgreva činjenica da sam pričao sa vlasnikom firme koja uvozi puške i dobio proverenu informaciju da će do kraja godine biti uvezene ako ne stignu ranije preko kraleta, međutim sutradan neko zove neku prodavačicu u nekoj radnji gde mu ona kaže da puška neće biti uvezena..... španska serija majke mi.

Cela fora kod ove puškice je baš to što je mala i kompaktna?

cena/upotrebna vrednost/kompaktnost. do sada mi je jeftin favorit bio pp750 a sada sigurno ap900.

Users who are viewing this thread

Back