10m, stojeći FILE

svaka cast, moramo videti da krenes da vezbas i da te trenira neko. ti bolje pucas iz ruke nego sa stola

Neverovatno. Ovo se zove talenat..
Lepo sam hteo da kupim Dianu 240.. :(
Al opet izgleda da ni to nema veze, covek bije isto šta god da uhvati u ruke.

Samo da se razumemo ovo je jaka springerica, Fusion sa oprugom od 32-33j, gde smem da uhvatim Dianu, sa njom mi jos lakse na 10m :D Hvala vam najlepse ljudi, puno mi znace vase pohvale. Nabacio sam kez kao dete neko. Sta znam, ja sam pre pravio tako 4-5 milimetara grupe stojecim stavom i juce posle sto godina uzimam i napravim 10 i 11 milimetara, i vi me ovde docekali na noz. Ja reko, sta im bi kad znam da sam mnogo bolje pre gadjao, nije mi to nesto bilo specijalno iskreno... Kad sam bio mali, cale mi prvi put dao cz99 i ja istresem u metu poprilicno brzo ceo okvir i cale kad je video sta sam uradio i kakve su mi grupe bile iskreno se frapirao. Steta sto nisam kao mladji nesto trenirao, u vojsci se nisam usrecio, jako slaba obuka svuda bila, cak i u Sokolovima.

Ovo je stvarno uspeh, odgledao sam video, potencijala ima, treba probati u streljani. Budno pratim dalji razvoj

kircan said:
Cekamo da nam se javu buduci reprezentativac pa da onda sklanjamo sve ove postove iz ove teme da se ne trolluje vise, dosta je bilo.
Mane imam jedno pitanje za tebe, ako bi mogao file da dodje kod tebe u streljanu pa da ispuca jednu ovakvu grupu iz stava pa da nam ti potvrdis?
Može, ja sam zainteresovan da to vidim

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Što se mene tiče prijatno sam iznenađen. Stvarno lepo gađanje.

Svaka čast @Fileee i jedan mali savet:
To je jaka puška, a kamerman je veoma blizu mete, pazi samo molim te da ga ne rikošetira projektil, ostalo sve odlično. 👍👏🤗

Hvala ljudi, puno mi znaci. Namerno sam postavio ovu ivericu, pa onda debelu dasku. I sve lepo upija, ni jedna dijabola mi se nikada nije odbila. Osim sa puskama od 7.5 dzula, tu je vec problem, zato sto nemaju snagu da udju duboko.

Svaka cast majstore! I to iz lovackog stava :shock:

Svaka cast za pucanje i to iz kakvog stava :shock: :D ja sam probao pucanje na 10m iz stava zastavom mehanickim nisanima i ne bih se bas mogao pohvaliti grupom manjom od 2cm 😂

https://ibb.co/QFrnGRd

Puno vam hvala, jos vise ste mi podigli samopouzdanje!!
Evo i na 15 metara na otvorenom, isti onaj stav. E vec za 15m treba vezbanja. Ovaj jedan mi pobegao, bas me iznervirao. Izgleda kao da su dva, ali je jedan koji je malo pocepao metu. Nisam vise ni pokusavao, ovo sam uradio iz prve. Posle sam rokao na 30-40-50 klasicno.

Users who are viewing this thread

Back