Kolega
@Lane je sve lepo objasnio.
Sada znamo da se u kafanu ide pripremljen

.Tako da sledeÄi put barem jedan dan mora biti odvojen za streliÅ”te i doterivanje opreme...
LiÄni utisak je da prvog dana nisam bio sav svoj(pojedi snicker's

) i rezultat je bio Äini mi se 19 poena.
Drugog dana problem sa brzinom bio reÅ”en ali zbog vetra nisam mogao da skontam da i po strani beži taÄka pogotka iako je visina bila dobra i negde na pola meÄa shvatim da imam gomilu pogodaka tj.promaÅ”aja koji vuku na desno,a da nema takvog vetra .Äak sam pomislio da ludim,a nisam prepio prethodno veÄe

.Kada sam iskliktao 10ak klikova u levo nekako je sve bilo kako treba i zavrÅ”io sa 25 oborenih meta.TreÄeg dana je veÄ sve bilo kako treba i brzo sam na streliÅ”tu proverio da je sve u savrÅ”enom redu i da sam ja najslabija karika i zavrÅ”io sam sa 30 X .Ostaje žal za par glupih promaÅ”aja.Najdraže mi je Å”to sam popravio stojeÄi stav,a kleÄeÄi je bio solidan.
Moje trenutne moguÄnosti na propisno postavljenim stazama su 25 poena i ja jurim da dobacim ili prebacim 30 Å”to je sjajan rezultat za mene.
Utisak staza je da nisu bile teŔke,ali smanjeni kilovi i postavka meta su bili dovoljno izazovni.
NauÄili smo ponovo dosta novih stvari i dalji napredak je neminovan.
Na kraju najbitnije je da smo sreli neke stare prijatelje i stekli nove na ovom takmiÄenju.Kao ekipa mislim da smo bili jako interesantni svima i da smo stekli poÅ”tovanje od FT zajednice.
Sa selektorske stane gledano moraÄu da obratim pažnju da svi pojedu svoj sportski obrok pre takmiÄenja ,jer se pokazalo da strelac zbog toga rezultatski padne

Naravno placebo tablete i magiÄni sprejevi za dijabole takoÄe pomažu pojedinim strelcima da ispucaju izvanredne rezultate

Ja sam ponosan na celu ekipu i smatram da smo svi odreda bili odliÄni bez lažne skromnosti ili gordosti kako se kome svidi