Accu-Tac FC4 G2

Ako je za benchrest... nikako se ne bih složio sa Fricom da nema dalje. Meni bipod ne bi bio ni u razmatranju.

Malo bliže vrhu su ovakve stvarčice:

https://www.notasmartshooting.com/product/nota-front-rest/?v=8cee5050eeb7

ali opet ima dalje :)

SMD said:
Govorili smo o bipodima, ne skalamerijama raznim :)

Te razne skalamerije imaju istu namenu (rade isti posao) i logično je da ih poredimo i prodiskutujemo koja bi nam bila bolja za ono što želimo raditi zar ne?

zoric said:
Komplet tema je u offtopicu,al ajde ok…

Sledeći put kad pomisliš da nešto nije u skladu sa pravilima možeš slobodno da klikneš na "report" ili da se obratiš privatnom porukom nekom od moderatora.

[/quote]Sledeći put kad pomisliš da nešto nije u skladu sa pravilima možeš slobodno da klikneš na "report" ili da se obratiš privatnom porukom nekom od moderatora.[/quote]
Ako pažljivo kreneš da čitaš temu za pomenuti bipod,videćeš da ima 2-3 posta o samom bipodu,a više postova o uvozu samih,dakle totalno van teme…takodje ovu “skalameriju” kako ste je nazvali takodje napraviti posebnu temu za poredjenje ili komentarisanje iste…nemam nameru da budem dežurni policajac i da prijavljujem postove,postoje moderatori koji vode računa o njima.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

zoric said:
Glock17 said:
Screenshot_20211123-211347_Samsung Internet.jpg
Ako si postavio ovu sliku ovde zbog mene,tu postoji neki bug na sajtu,udji u nosač i videceš cenu…tamo ih nema za uzeti.
Izvinjavam se za offtopic.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
099f6edec06a030c88aa3b6218e197c2.jpg

Pazario sam ih proletos baš u Peloponezu za 6.500,- rsd. plus popust izašli me 5.850,- rsd.

P.S.:Mada tvoji za 9.500,-rsd. čak i nisu najskuplji, jedan kolega te zezno, prodaje ih za okruglo 10.000,-rsd. :D

Users who are viewing this thread

Back