AGN Technology Uragan 2

brasanacb

New member
Pozdrav svima, moje ime je Bojan i zelim da pohvalim grupu, odavno pratim postove a sada se prvi put javljam licno. Do skoro sam imao Diana magnum 350 classic u 4.5 mm kalibru a sada zelim da pređem na Pcp pa bih da se konsultujem sa Ags zajednicom. Naime, dvoumim se između Fx impact m3 700mm sniper i Agn (vulcan 3 ili uragan 2) 700 mm, sve u kalibru 5.5mm. Zanima me vase misljenje da li Fx opravdano kosta skoro 1000€ vise? Napominjem da me privlaci LR gađanje ali ne u takmicarskom smislu vec kao vikend hobi.
Takođe bi mi koristio savjet vezano za optiku. Dvoumim se između Element Titan i Arken EP5.
Unaprijed zahvalan, pozz iz CG

Pozdrav svima, moje ime je Bojan i zelim da pohvalim grupu, odavno pratim postove a sada se prvi put javljam licno. Do skoro sam imao Diana magnum 350 classic u 4.5 mm kalibru a sada zelim da pređem na Pcp pa bih da se konsultujem sa Ags zajednicom. Naime, dvoumim se između Fx impact m3 700mm sniper i Agn (vulcan 3 ili uragan 2) 700 mm, sve u kalibru 5.5mm. Zanima me vase misljenje da li Fx opravdano kosta skoro 1000€ vise? Napominjem da me privlaci LR gađanje ali ne u takmicarskom smislu vec kao vikend hobi.
Takođe bi mi koristio savjet vezano za optiku. Dvoumim se između Element Titan i Arken EP5.
Unaprijed zahvalan, pozz iz CG
Da jos malo priblizim ljudima moje nedoumice, odgledao sam more you tube klipova vezano za Impakta M3, za Wildcata Mk3, Uragan 2 i Vulcan 3 i jasno mi je da je Impact M3 top iz ponude, prava platforma za buduce upgrade (sto me malo i plasi jer uvjek ima nesto sto bi moglo da se zamjeni boljim i ljepsim a to kosta puno🙂) a da su Agn puske prilicno zaokruzene kao proizvod i da je to to. Cijena jeste bitan faktor ali ne i odlucujuci, samo razmisljam da li mi bas treba nivo koji nudi Fx sa svojom perjanicom. Takođe, obzirom da u Pg ne postoji servis gdje bih mogao odrzavati pusku veoma mi je bitna informacija koja od navedenih pusaka ima najmanje bagova i koja je najlaksa za odrzavanje.
Eto toliko od mene, za sada...
Pozz, i zelim svima sto manje vjetra na liniji vatre🙂

Ураган 2 би био мој избор, пушка која помера границе широм света, много нуди за мање новца

Колега брасанацб, ја вам не могу одговорити пошто нисам имао прилике да пробам и Ураган 2, али срећа колега владапк је изгледа пробао обе пушке није као ви само гледао на јутјубе па може објективно да препоручи без навијања :cool:.

Колега брасанацб, ја вам не могу одговорити пошто нисам имао прилике да пробам и Ураган 2, али срећа колега владапк је изгледа пробао обе пушке није као ви само гледао на јутјубе па може објективно да препоручи без навијања :cool:.
Kolega Wooyadeen, oprostite ako sam pogresno protumacio Vas odgovor, meni djeluje napisano sa izvjesnom dozom ironije...
Nazalost, kako u CG ne postoji PCP trziste meni je you tube jedini izvor informacija i zato sam se obratio clanovima foruma za pomoc. Cijenim svacije misljenje i savjet kako bih napravio najbolji izbor. Pozdrav

Јесте иронично, осврнуо сам се на савет колеге владапк пошто мислим да је такође гледао ураган на јутјубе. Колико знам код нас нико нема ту пушку, могуће је да грешим али ако не грешим онда Вам нико не моше искрено одговорити. Ја сам сервисер FX-а имам импакт али ми није пало на памет да одговорим пошто нисам пробао ураган. Исто тако задњих неколико дана гледам кроз Титан али не могу одговорити на Ваше питање пошто нисам гледао кроз аркен. Претпостављам да Вама није битно мишљење некога ко је гледао два три клипа више или мање од Вас већ некога ко је пробао реално обе ствари. За оптику је могуће добити одговор пошто код нас има и аркена и титана.

Јесте иронично, осврнуо сам се на савет колеге владапк пошто мислим да је такође гледао ураган на јутјубе. Колико знам код нас нико нема ту пушку, могуће је да грешим али ако не грешим онда Вам нико не моше искрено одговорити. Ја сам сервисер FX-а имам импакт али ми није пало на памет да одговорим пошто нисам пробао ураган. Исто тако задњих неколико дана гледам кроз Титан али не могу одговорити на Ваше питање пошто нисам гледао кроз аркен. Претпостављам да Вама није битно мишљење некога ко је гледао два три клипа више или мање од Вас већ некога ко је пробао реално обе ствари. За оптику је могуће добити одговор пошто код нас има и аркена и титана.
Ok. Respekt. Onda mi mozete reci vezano za odrzavanje Impacta ili Wildcat BT sta mogu ocekivati i koliko je realno da neke manje probleme resavam sam, jer kao sto rekoh, nema servisa za pcp

Уз пушку и свакодневно коришћење долази и искуство. Ослободи се човек полако. Има и Звеки у Подгорицу :) ваљда ће се и сам јавити.

Уз пушку и свакодневно коришћење долази и искуство. Ослободи се човек полако. Има и Звеки у Подгорицу :) ваљда ће се и сам јавити.
Zveki sa njegovom "igračkicom" je liga za sebe. Nismo se jos upoznali ali sam ga par puta "smarao" telefonom. Moram priznati da je čovjek voljan da pomogne i da saslusa nekoga ko je nov u ovome tako da jedva cekam da ga i upoznam. 🙂

Сад видех да сам половину текста избрисао, не замерите, док не стигне код нас можемо само да гледамо преко јт. Мој је закључак да је свуд има осим код нас, 😀

Познајем и дружим се са људима који су такође заинтересовани за ураган 2, интересовање постоји( јави ће се они ту су). 😉

evo ja imam FX Pantheru čuvenu hahahahaa... imam je već 3 nedelje i nisam opalio ni jednu dijabolu/slug... a lepo od januara čekam, nema sta idealno... hahahahahaah
al sam zato iz Blasera K95 i CZ SP01 ... opalio jako lep broj metaka i to veoma uspesno... manje grupa a vise velikih rupa...
pozz iz srbije gde me može više C da se nabavi...

sto se tiče dizajna na strani sam FX-a ili EdGun-a.... ako mozes nabavi neku mk CZ 457 na MDT šasiji i uživaj ko čovek ne žali pare jednom živimo....ne znam kakvi su zakoni u CG, ja od 3 države gde zivim i radim SRB, HR i SK najgore sam uvek prilazio ovde... po svim tačkama.

Ako imas para onda impakt
Ako nemas para onda daj sta das.
Ja nemam sta da dodam.
Javi se kad god oces.....
Ја баш мислим супротно. Ако немаш новца купи најбоље, ко нема новца за бацање неће моћи да исправи грешку. Ако имаш пара није проблем може да се греши до миле воље ;). Поента остаје иста као што је звездан написао, само се разликујемо у приступу :)

Sam si sebi dao odgovor.Ne zelis da se takmicis vec zelis lr hobi.U ovom nasem sportu sve je proracunato i precizno 😁Stvari stoje ovako....razlika u grupama od 1 cm na vise od 100 ili 200 metara se placa 1000 + evrica.
Hedonizam je cudna stvar,lako se covek navuce na opake i skupe masine i njihove jos paprenije gadgete.
U mom slucaju uvideo sam da i poneke " niskobudzetne" masine ostvaruju strasne rezultate vredne moje paznje i daju istu radost posle pogodaka i lepih grupa na na zavidnim daljinama.
Ovo je moj slucaj i moje iskustvo sa mocnim spravama koje sam imao posedovo izgustirao i prosledio.

Ја сам можда остао недоречен. Више пута сам већ написао да прецизност пушке нема никакве везе са ценом тако да само могу потврдити ово што је колега јевтара написао. За већу цену се добија уживање (хедонизам), наравно мања шанса да нешто крене по злу и боља подршка.

Mislim da sam jedini vlasnik kod nas Vulcana 3 i FX impakta(mk2).Posto koristim obe puske smatram da su obe prica za sebe, dve filozofije, totalno razlicite.Da li Fx opravdava cenu..jbg ne bi da sudim. Da Vulcan nudi mnogo za dosta manje para - nudi . Konstrukcijski ima takva resenja da ce da sahrani svaki fx u eksploataciji, na meti je dobar, snage mu ne fali ni malo bez dinara ulaganja. Koga zanima LR a ne meta iskljucivo nije greska kupiti Vulcan ili uragan (njega za sad nemam) a za ostatak para resiti neku optiku, bipod ili sta ja vec znam
a1d8b58c5d04d2c100f58630b66b2fb8.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Кажу да кад број ципела пређе број година знаш да си оматорио. Ја нисам само оматорио него и излапео:). Овог вулкана сам држао у рукама и чак се и сликао са њим :)

Users who are viewing this thread

Back