AGS - Airguns Srbija Benchrest 14. jun 2026.

Joca

Administrator
Staff member
Dragi prijatelji, ovim najavljujemo i otvaramo prijave za AGS - Airguns Srbija Benchrest turnir 14. juna 2026. godine (nedelja), koji je planiran da se održi na strelištu Bukova Jaruga kod Nemanje, sa početkom u 10.00h. Skup takmičara je planiran od 09.00h.
Kotizacija će biti 1500 dinara plus 500 dinara za svaku sledeću prijavljenu disciplinu.
Takođe, biće organizovani hrana i piće, a o tome više detalja uskoro.

Na programu će biti sledeće discipline:

1. 25m spring - do 10J
2. 25m spring -16J
3. 25m PCP - do 10J
4. 25m PCP - 16J
5. 50m PCP - 16J
6. 100m PCP - snaga neograničena - slag, dijabola
Molimo sve koji žele da učestvuju da se prijavljuju ovde u komentarima, a mi ćemo popunjavati tabelu kako se ko bude prijavio.

Redni broj25m, do 10J, opruga25m, 16J, opruga25m, do 10J, PCP25m, 16J, PCP50m, 16J, PCP100m, neograničena snaga
1.bojan017Arapinglalebojan017mossiTrifke
2.mossimossi
3.glale.45
4.Arapinglale
5.
6.
7.
8.
9.

Last edited:
Stavka 6, ima li limita u kalibru?
I da pisem stavka posto 100m nije BR disciplina, da je 91m bila bi BR disciplina
Disciplina 3, SSP dozvoljen?

Sent from my 22101316UG using Tapatalk

Last edited:
Svi mi imamo obaveze ali i ljubav prema streljaštvu. Neki malo stariji su kroz sport prolazili kao pioniri, juniori, seniori i na kraju veterani. Kroz INSTITUCIJE! Klubove, saveze,.. danas je sve otišlo u 3 lepe. Treneri su manji od crnog ispod nokta jer kako će kad tata vozi auto od 100+ k eura i još politički podoban. Nema sporta u kojem novac nije doneo tj odneo sve prave vrednosti: moral, rad, vrednoću, posvećenost. Ovaj sport kao i neki drugi dolazi kroz "tradiciju": ratništvo, lov. A budžet i nula od Zakona, omogućavaju da se stvara privid boljitka: a ustvari ništa drugo do neopterećenost inteligencijom, bahatost, zavist, internet svadljivost.

Nekada su ratovi stajali da bi se održale Olimpijske igre, a mi pred svaki turnir započinjemo nove.

Najgore je što sam siguran da ovo nije dno dna. Biće i gore.

Nemam neki optimizam da će se turnir održati. Veliki broj disciplina to sigurno neće promeniti. Samo će se eventualno dan razvući do besvesti, što će sigurno dovesti do novih nervoza.

Mislim da jedna 100m disciplina treba da bude kao promo i obrnuto na 100-300m jedna tehnička 16j 25m..

Puno Vas pozdravljam i nadam se druženju 14. Juna.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back