AGS Reality Show

Ja vam mogu reći da je dečak istrajnošću zaslužio moje simpatije. Još samo da nas sve razuveri.

Ledeni said:
Misliš od T 14? :lol:

Ne, nego od APN 4, Elko 😎

Upao kao furija, zatalasao, polako osvaja simpatije,.... Opasan nindza se krije iza nika tog... Videćemo 🤫

Uopšte ne shvatam poentu. Kakva mu je zabava da ovo radi? Mene ne bi bilo sramota da kažem da imam kinesku B3, ovo je hobi, ne dajemo svi podjednako na hobi novce.

doći ćete vi polako svi na zvekijevo mišljenje
voja pečen ostali se koprcaju
ubio vas je ko maljem, skrenuo pažnju na sebe
ali najvažnije za mene: ne glumi da je bitan ......................

zvezdan said:

kako bre ne glumi da je bitan
dijabola mu je brza od svetlosti i gravitacije nema
covek puca u vakumu a ovamo nije bitan

kircan said:
zvezdan said:

kako bre ne glumi da je bitan
dijabola mu je brza od svetlosti i gravitacije nema
covek puca u vakumu a ovamo nije bitan
Tako je. Neko ko nije pun sebe i ne misli da je mnogo bitan se ne bi guzio da daje misljenje o svemu i namerno iritirao najveci deo foruma. Ili je to ili je taj neko iskompleksiran i zeljan paznje po svaku cenu.

zvezdan said:
sash said:
Zveki, ti ga bas gotivis...

ma batice
nemam pojma ko i šta
ali dribla ka savićević :D :D :D
a gotive ga i pani rajko sad i voja
idi bre :D :D :D :D
..samo još da počne da me gotivi @kircan i kolega "solomon mudri" @skorpioN i ima odmah da se userem od miline... :mrgreen:

pica pica said:
..samo još da počne da me gotivi @kircan i kolega "solomon mudri" @skorpioN i ima odmah da se userem od miline... :mrgreen:

Samo pazi, lupanje ti je dozvoljeno samo u kafani. Drži se pravila i izbegavaj psovke, da se ne laćam opet restriktivnih alatki.

Ok pica pica, da se razumemo, nemoj misliti da je bilo ko ovde lud. Ovaj poslednji post (koji sam obrisao) jasno pokazuje tvoje pobude. Sledeći ban će biti permanentan. A možda se i malo zainteresujem da pošaljem upit za IP adresu...

zvezdan said:
sash said:

ma batice
nemam pojma ko i šta

Da, Savičević.
Ja od početka imam mišljenje o Pica efektu, i nema šta tu koga ja da volim, ko nema ni malo poštovanja prema drugima, ko god ON bio,a nadam se da grešim u mišljenju.
Ja se ogradjujem i isključujem iz svake dalje "Pica pica" igre., a vi njegovi fanovi, Uzivajte u tome, ja parove, zadruge i slično ne volem.
Huss

sash said:
zvezdan said:
sash said:

ma batice
nemam pojma ko i šta

Da, Savičević.
Ja od početka imam mišljenje o Pica efektu, i nema šta tu koga ja da volim, ko nema ni malo poštovanja prema drugima, ko god ON bio,a nadam se da grešim u mišljenju.
Ja se ogradjujem i isključujem iz svake dalje "Pica pica" igre., a vi njegovi fanovi, Uzivajte u tome, ja parove, zadruge i slično ne volem.
Huss

Bravo kolega , slazem se , u kafani zadruga .

zvezdan said:

I tebe sam drugacije zamisljao , necemo svi preci na tvoje misljenje .
Ali dobro svako ima neki svoj nivo , a ovo moj definitivno nije , zelim ti veliko prijateljstvo i razmenu iskustava sa ljudima koje gotivis i naravno svako dobro ...

Users who are viewing this thread

Back