Air Arms Tx200

Kompletirano sve.
"John Wick" edition Tx200.
Puska van balansa ali taman taj balans koji vuce prema naprijed, lijepo dodje do izrazaja kad je buthook ispod pazuha, pa se zakljuca u stajacem polozaju, milina.
Da sam znao da je tako, stalno bi kupovao puske van balansa.

Attachments

• Screenshot_20230509_100224_com.android.gallery3d_edit_2428703636702320.jpg
    Screenshot_20230509_100224_com.android.gallery3d_edit_2428703636702320.jpg
    441.1 KB · Views: 80
  • Screenshot_20230509_100432_com.android.gallery3d_edit_2428814949846053.jpg
    Screenshot_20230509_100432_com.android.gallery3d_edit_2428814949846053.jpg
    443.7 KB · Views: 79
  • Screenshot_20230509_100226_com.android.gallery3d_edit_2428725189049712.jpg
    Screenshot_20230509_100226_com.android.gallery3d_edit_2428725189049712.jpg
    395.3 KB · Views: 77
Peri ruke često ili nosi rukavice...u ovom rukohvatu od zmije nakupiće se svega i svačega....😅...šalim se naravno...ovaj kundak je san snova. Ja volim i one pune hamstere,od štitinika obarače do kraja predkundaka, kao kad bi taj prvi deo ispred okidača produžio do kraja kundaka...št bi tad bila moćna, ali i sa ovim malenim je prelepa...u zdravlju koristio i balansirao...

Peri ruke često ili nosi rukavice...u ovom rukohvatu od zmije nakupiće se svega i svačega....😅...šalim se naravno...ovaj kundak je san snova. Ja volim i one pune hamstere,od štitinika obarače do kraja predkundaka, kao kad bi taj prvi deo ispred okidača produžio do kraja kundaka...št bi tad bila moćna, ali i sa ovim malenim je prelepa...u zdravlju koristio i balansirao...
Znam na sta mislis sto se tice hamstera, imao sam takav na Steyru, od Gary Canea, ali mi je nekako glomazan za ovu malu springericu.
Mozda i uzmem za Steyr pa stavim na Tx da vidim kako izgleda.

Lepo izgleda bas.
Sto se tice balansa puska i treba da vuce ka napred bas zbog smirivanja pri gadjanju.
Fin setup!

Nista to ne valja. Nije ni lepa, savetujem ti da mi prodas i nadjes nesto zglavno.
Bez sve sale. Meni springerice tako lepo upakovane deluju mnogo atraktivnije od PCP (ima nekih gde je lepo skriven cilindar pa su lepe)
Balans i ostalo ne bih komentarisao. To zavisi i od dimenzija samog korisnika....
Daj snimi neki trening, neke grupe sa njom da vidimo kako radi.

Nista to ne valja. Nije ni lepa, savetujem ti da mi prodas i nadjes nesto zglavno.
Bez sve sale. Meni springerice tako lepo upakovane deluju mnogo atraktivnije od PCP (ima nekih gde je lepo skriven cilindar pa su lepe)
Balans i ostalo ne bih komentarisao. To zavisi i od dimenzija samog korisnika....
Daj snimi neki trening, neke grupe sa njom da vidimo kako radi.
Ajde sastavit cemo neku postenu cijenu za tebe, nije problem.
Cim se Steyr iskompletira. 🤣😉

Iskren da budem, ja sam poštujući pravila foruma, bio vrlo afirmativan u prvom momentu prema toj tvojoj nakaradi od puške, ali iskreno, trula je do bola. Tako da ako se nekada odlučiš, da se ne blamiraš više sa njom, da se čujemo obavezno. Ja bih to bez neke velike pompe preuzeo i rasteretio te bede i sramote...naravno, nisi ni u kakvoj obavezi da mi zahvaljuješ, to bi sve bio običan ljudski gest...

Iskren da budem, ja sam poštujući pravila foruma, bio vrlo afirmativan u prvom momentu prema toj tvojoj nakaradi od puške, ali iskreno, trula je do bola. Tako da ako se nekada odlučiš, da se ne blamiraš više sa njom, da se čujemo obavezno. Ja bih to bez neke velike pompe preuzeo i rasteretio te bede i sramote...naravno, nisi ni u kakvoj obavezi da mi zahvaljuješ, to bi sve bio običan ljudski gest...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Legendo moze.

Puska je na prodaju zajedno s optikom.
Stavio sam oglas ali iz nekog razloga ne vidim da je odobren.

Na žalost, nije još uvek pušten, jer je u oglasu obavezna slika, kao i kontakt.

Tiho982 pročitaj pravila oglasa.
Oglas treba da sadrži fotografiju predmeta koji se oglašava,kontakt telefon oglašivača itd.

P.S.Sada videh da me je Joca pretekao.

Ako nije tajna, @Tiho zasto prodajes ovu pusku. Ispratili smo celu pricu, bilo je toliko odusevljenja, puska je stvarno prelepa, cemu rastanak sa ovakvom lepoticom?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Pozz kolega.
Pa igrom slucaja dosao sam povoljno do jednog steyra, pa je ovo sad visak.
Iskreno zao mi je, ali nema smisla da stoji.

Drustvo i ozbiljni springerasi jel imao neko iskustva sa ovim modelom ili slicnim? Kakva su misljena i jel vredi nabavljati ovako nesto kod nas? Kakva su vasa iskustva sto se tice preciznosti sa njom i kakva je kad se uporedi sa Hw77/97?
6d6ddb1795e2e1e9119a0d651b4b2ed1.jpg

SM Spring-meister

Jedna od najboljih direktno iz kutije, pravljena za amerikance pa mnogo lepse radi na snazi za njihovo trziste ( oko 20j) nego na evropskih 16j.

Prednosti:
Brun mnogo bolji od HW.
Lak prilaz unutrasnjosti

Mane:
Skuplja od HW
CD okidac odlican, mada je Rekord bolji

Vredi je imati u kolekciji, ali ne ocekuj ogromnu razliku od HW97, pa pre kupovine je dobro provozaj ako ti neko da krug.

Users who are viewing this thread

Back