Airguns Srbija Benchrest 2022 - utisci i rezultati

Srebrna medalja 25M PCP 16J
Puška: CZ200FS
Pobedio sam sebe!
Za mene je ova medalja jedan preveliki uspeh.
Puška CZ200FS izvađena iz kutije i stavljena optika na nju. Apsolutno pipnuto ništa nije.
Za ljude koji ne znaju, puška nema regulator. Dakle pucao sam sa puškom koja je u fabričkom stanju...totalni KLOT! Videli ste svi kakve protivnike sam imao ali je CZ dokazao svoj kvalitet! Bilo je prelepo, hvala svima na lepom druženju.

Čestitke svim takmičarima,hvala organizatorima odradili ste vrhunski posao!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Meni se slažu utisci još uvek. Pod utiskom sam propusta i tehničkih problema kojih je bilo, a koji su rešavani u hodu. Po impresijama kolega i posetilaca vidim da je celokupno takmičenje bilo više nego uspešno.

Kolega Knindza me je oduševio kako je rešio problem sa izvornom Cz 200 u toku gađanja i uzeo medalju.
Kolege Zorić i Milutin koji su uzeli Impakte par nedelja pre takmičenja i oduvali ,, favorite". Bravo momci!
Zatim kolege iz Bugarske su me oduševile što znanjem, što ljubavlju prema ovom našem hobiju, a nadasve što su jako kvalitetni ljudi.
Hvala vam što ste uveličali ovo naše takmičenje.
P.S. Eee da neko je već primetio da oni prate jako dobro vetar i da skoro kao jedan okidaju kada su uslovi pogodni.
Pobednik događaja je naš čika Pera koji baš i nije oduševljen što ga čikamo i ponekad insistira da je on Pera Ziza. Ja sam jedan od onih koji imaju želju da kada porastu budu kao ON :D U mojoj kući se prepredaju mitovi i legende o čvarcima koje nam nabavlja.

Naravno naš brat Zvezdan koji je jedan prepotentni crnogorac ovde na forumu, a u prirodi pravi mali roze zeka uvek spreman za dobru šalu :cool:
IMG-43621b63d881e8efb54838ebfca1d8dc-V.jpg

Boban se opet pokazao kao vrhunski domaćin.

Ma bre najveći utisak mi je što sam većinu nas koji smo bili prisutni doživeo kao jednu veliku porodicu.

Kad smo vec kod Cika Pere....
Sve cestitke na prvom mestu.
Covek izaso izdominirao u svojoj kategoriji pa se i zasluzeno odmorio u debeloj hladovini

Attachments

• 20220523_171745_copy_711x1050.jpg
    20220523_171745_copy_711x1050.jpg
    198.7 KB · Views: 1,105
Inače, najdraže mi je bilo što je Zveki bio zadovoljan i kad je rekao da će od sada dolaziti svaki put.

E ovako
Ne da je bilo dobro nego je bilo internacionalno :D
Necu nikoga da hvalim da koga ne zaboravim.Predobro sam se osjecao kao u svojoj kuci to kao prvo.Kao drugo ovi sto sam ih zajebavao godinama su shvatili konacno :D :D
Kao trece upoznao sam mnogo dobre ljude.
Kao cetvrto sve je bilo perfektno od pica klope šale organizacije .Ama sve je bilo top i naravno svaki put cu da dodjem.
I na kraju jebo vas onaj vjetar da vas jebo. :D :D :D

Sve je bilo za 5 samo je Reno 4.
Mali predlog za buduće susrete, namerno pišem susret a ne takmičenje jer mi je ovo prilika da sretnem dobre i drage ljude i upoznam neke nove dobre buduće drage ljude a to je više suncobrana. Izgoreo sam k'o licna, nisam crven već modar.
Čestitke osvajačima nagrada, organizatorima i svim učesnicima!
Sledeće godine da nas bude još više!

Ja cu bez imalo skromnosti da kazem da je event bio fenomenalan.
Jako sam ponosan sta smo organizovali,(bilo je da kazem manjih propusta i vec na sledecem skupljanju cemo ih ispraviti)
Zahvalio bih se svim ucesnicima na dolasku i lepom raspolozenju, Bobanu na onako lepom strelistu kao i gosoprimstvu koje je uvek na najvisem nivou, naravno i organizatorima i ostalim koji su se pojavili kao posmatraci i navijaci!
Sto se mene tice uspeli smo jos jednom!!!
Da, zaboravio sam i drugare iz Bugarske koji su jedna fenomenalna ekipa ljudi koji su nam bez imalo ustrucavanja dali par smernica i dobrih saveta!
Pozdrav i svako dobro!

Fenomenalno druzelje.
Fenomenalna ekipa ljudi.
Ekstra je sve bilo.
Pohvale za organizaciju.

Bilo bi lepo da neko, od svih onih koji su slikali/snimali, a imalo ih je lepo, okace to isto, cisto da imamo svi neku dragu uspomenu...ispostovacu i nema ljutnje, ako je to sve bilo za privatnu kolekciju. Svaka cast momcima koji su vec okacili to sto su imali, ako nista, bar cu znati sledeci put kako se ko zove, a ne samo sam popamtio SSF, mada ih mesam koji je ko :D
Mala sala, lepo bi bilo ako neko zeli da podeli i sa nama ostalima, da se ne zaboravi.

Ajde i ja da kažem koju, jer sam ipak sekretar MZ i mirođija svuda. Drago mi je da su ljudi zadovoljni ali treba da budemo svesni i propusta koje moramo ispraviti.
Takođe sam prezadovoljan sto nam u goste došli sjajni susedi Bugari kao i Zvezdan koji je opravdao moja očekivanja kao veliki z.....nt.
Nadam se da ćemo uspeti u našem naumu da izvučemo još jedno takmičenje krajem leta, kada je vetar još jači...
Sportski pozdrav - Zdrao

Ja bih samo da se zahvalim svima. Onima koji su se potrudili da se sve ovo priredi i onima koji su došli i uveličali događaj.

Jedno veliko hvala i Knezu i Ra koji su kao predstavnici FB grupa:
* Vazdušno i Tetivno Streljaštvo
* Airguns Serbia
ispratili ceo ovaj naš događaj.

nema na čemu @Goxy,uvek! ovaj forum je početak mog ulaska u sve ovo, ljudi koji su mi dosta pomogli savetima kad sam počinjao su sa foruma, drugarstva samo rastu i jača su tako da tu smo 💪

Trifke said:
Bilo bi lepo da neko, od svih onih koji su slikali/snimali, a imalo ih je lepo, okace to isto, cisto da imamo svi neku dragu uspomenu...ispostovacu i nema ljutnje, ako je to sve bilo za privatnu kolekciju. Svaka cast momcima koji su vec okacili to sto su imali, ako nista, bar cu znati sledeci put kako se ko zove, a ne samo sam popamtio SSF, mada ih mesam koji je ko :D
Mala sala, lepo bi bilo ako neko zeli da podeli i sa nama ostalima, da se ne zaboravi.

Pozz.Ja sam napravio gomilu fotografija.Sigurno ih ima preko 100.Sve fotografije su postavljene na facebook grupi Vazdusno i tetivno streljastvo.Nisam hteo da pretrpavam forum ,sve slike su slobodne za koriscenje

Users who are viewing this thread

Back