Airguns Srbija BENCHREST Beograd 2020 - preliminarne prijave

Molimo sve prijavljene takmičare da provere da li su dobro upisani, da li je dobro upisana disciplina, da nismo nekoga slučajno preskočili, itd...

A neka zlokobna tisina na forumu, slaba aktivnost clanova skoro pa nikakva, svi se izgleda spremaju za takmicenje, mere i klasifikuju slagove i dijabole, bice da je ovo zatisije pred buru... :D

Jos dve prijave za takmicenje:

1. daljina 25m, puške springerice, snage do 16J;
Aleksandar Drinjak

4. daljina 50m, bez ograničenja – dozvoljene su sve vazdušne puške i snage, kao i svi kalibri.
Petar Pavlovic

Zar nije rok bila nedelja?

Ja da se odjavim i ovde - u Viber grupama već jesam. Aleksa i ja nažalost ne dolazimo.

I ja se odjavljujem , nesto se promenilo u koncepciji , ali strucnije kolege ce to bolje objasniti , svakako smo desetkovani jbg ...

Važna informacija za sve prijavljene: na žalost, priličan broj prijavljenih takmičara je otkazao svoj dolazak na turnir, tako da smo odlučili da naš skup u Tironu ne bude turnir takmičarskog, već revijalnog karaktera. Dakle neće biti takmičenja, već samo druženja i neobaveznog pucanja. Naravno, svi prijavljeni koji su planirali da dođu, mogu doći da se družimo, upoznamo i pucamo.

Bio. Bilo nas 10ak spontano došli do streljane :D
IMG_20201108_132657_copy_1824x1368.jpg

Naravno poštovana je socijalna distanca i imali smo zaštitne paravane između korisnika :mrgreen:

Šteta što nije bio i gosin @Ledeni da izdominira sa zastavicom m57 i ujedno izmontira neki video klip. :cool:

U prevodu: Dajte još fotki??? :p

Naravno, organizovanog turnira nije bilo, pa se nas nekolicina spontano okupila uz poštovanje preventivnih mera.
Ja na žalost, nemam mnogo fotki, više sam pucao i oduševljavao se Sandrovim novim FX Superior lajnerom na Impactu i pakovao po 10 dijabola u proširenu rupu na 50m. Vrhunska cev, bez daljnjeg.
Ima još fotografija, svi koji su bili su po nešto slikali pa će kačiti polako.
Što se mene tiče, skup je apsolutno uspeo i ispunio svoju svrhu - upoznao sam neke sjajne ljude koje sam do sada znao samo preko foruma i Vibera, bilo je puuuuno pucanja, lepog druženja, smeha i pozitivnih vibracija.
Dogovoreno je da se što pre ponovi sličan skup čim okolnosti dozvole, a Bože zdravlja, na proleće da napravimo pravi turnir na otvorenom strelištu.
Još jednom hvala svima i naravno Nebeskom što je omogućio i dogovorio korišćenje Tirona samo za nas "vazdušare".

viber_slika_2020-11-08_16-49-58.jpg

viber_slika_2020-11-08_16-39-24.jpg

viber_slika_2020-11-08_16-39-22.jpg

viber_slika_2020-11-08_16-54-11.jpg

Na kraju, neki su se spontano i neočekivano oprobali i u streličarstvu, zahvaljujući luku, strelama i opremi koju je doneo da nam pokaže TexWiller. :)

Attachments

• 20201108_143247.jpg
    20201108_143247.jpg
    464.3 KB · Views: 2,551
Druzenje je bilo fantasticno, "nocni soko" ce uvek svoj arsenal staviti na raspolaganje kolegama airguns Srbija. Sto pre da ponovimo ovakvo druzenje. Smatram da sam prisustvovao jednom od prvih bench rest izazova , imam i zahvalnicu :D :) ;)

Poštovanje kolege, pre svega da kažem reč-dve, drago mi je da ste se danas družili, takodje mi je žao šta nisam bio u mogućnosti da se družim s vama, imao sam neodložne obaveze pa stoga se nisam ni prijavio na takmičenje. Nadam se skorijem druženju, što pre, takodje se nadam da će ovaj covid-19 oslabiti, pa i nestati, da se nesmetano družimo.

Očekujem neko prvo druženje pa da vam se priključim, svako dobro vam želim.

Imali smo i unapred pripremljene plakete za prvo, drugo i treće mesto po disciplinama, ali pošto takmičarskog turnira nije bilo, podelili smo "samo" zahvalice za učešće na skupu, kao uspomenu na ovo okupljanje.
Kada budemo na proleće napravili zvaničan takmičarski turnir, biće i plaketa, nagrada sponzora... A do tada, stekli smo iskustvo više i sada mnogo bolje znamo kako treba organizovati sledeći turnir. A biće ga sigurno.

viber_slika_2020-11-05_14-38-18.jpg

Users who are viewing this thread

Back