kircan Administrator Staff member Nov 8, 2020 #81 BRAVO momci, svaka vam cast. Zao mije sto nisam prisustvovao skupu posto vidim da je bilo sjajno druzenje
BRAVO momci, svaka vam cast. Zao mije sto nisam prisustvovao skupu posto vidim da je bilo sjajno druzenje
glale Well-known member Nov 8, 2020 #82 Drago mi je da ste se tako lepo družili...Žao mi je što nisam došao
M Mane kouč Guest Nov 8, 2020 #83 Čestitke za skup, bez obzira na sve, ja nažalost zbog obaveza sa reprezentacijom nisam stigao da dođem, neki drug put se vidimo... Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Čestitke za skup, bez obzira na sve, ja nažalost zbog obaveza sa reprezentacijom nisam stigao da dođem, neki drug put se vidimo... Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
OP OP Joca Administrator Staff member Nov 9, 2020 #87 Jedan tunel je 25m, drugi 50m. Maksimalno po 4 mesta istovremeno.
P Proka Active member Nov 9, 2020 #89 Svaka cast gospodo, bravo. Ne mogoh da dodjem juce, ali cu se truditi da se iskupim nekom drugom prilikom. Ovakvu streljanu svaka kuća treba da ima.
Svaka cast gospodo, bravo. Ne mogoh da dodjem juce, ali cu se truditi da se iskupim nekom drugom prilikom. Ovakvu streljanu svaka kuća treba da ima.