Airguns Srbija BENCHREST - preliminarne prijave

Evo i ja sa prijavljujem za sledece discipline:
50m bez ograničenja,
70m bez ograničenja,
90m bez ograničenja.

Pozdrav

Da li ce biti postavljene neke tribine za gledaoce? Ovo deluje kao najzanimljivija sportska manifestacija u 2020. Ozbiljan sam.
A valjalo bi sve to zabeleziti i kamerom.

Moze sebicu, ali da gadjas levom rukom i da nisanis sa oba oka i da nosis slusalice na kojima ti pustamo hitove brata jale, senidu i ostale umetnike...

kircan said:
Moze sebicu, ali da gadjas levom rukom i da nisanis sa oba oka i da nosis slusalice na kojima ti pustamo hitove brata jale, senidu i ostale umetnike...

Hahahahahaha

Mislim da nam je Sebić učinio ustupak. Verujem da je dosta,, lošiji '' strelac sa klupe nego da gadja iz stojećeg stava. Eto motiva više da budemo bolji :D

P. S. Pereca je sve izvesnija

Lepo je imati i profesionakca na takmicenju .
Svaka cast Sebicu sto nije usao u pricu o pucanju iz stava , samo dokaz o skromnosti i velicini Coveka :D

goxy said:
Mislim da nam je Sebić učinio ustupak. Verujem da je dosta,, lošiji '' strelac sa klupe nego da gadja iz stojećeg stava. Eto motiva više da budemo bolji :D

najbolje dovedite i rusa onoga................

zvezdan said:
goxy said:

najbolje dovedite i rusa onoga................

Meni je neizmerno drago što Seba hoće da se bakće sa nama. Isto tako bi mi bilo drago kad bi nagovorili Nikolaja da dođe.

Poslacu pismo andy sa AAR on ait da dodje i onom drugom debelom englezu.
bilo bi dobro
ponudicu im smestaj kod goksija i joce i neogranicene kolicine dijabola, cevapa i piva

Ma kakvi, cenimo sebica. Sto bi bili protiv njega, pa covek je reprezentativac. samo se salimo

Želja mi je da probam nešto novo i drugačije, nadam se da ču uskoro spakovati i pušku za 70 i 90 m da mogu da budem konkurentan koliko toliko, ipak pojedinci imaju ozbiljne sprave.

ŠTo više ljudi to bolje, druženje pre svega.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

sebiću bre šalim se jedva čekam da pucam protiv tebe ti moraš biti bundes a
ovi neki su III liga..............

Users who are viewing this thread

Back