Artemis M16 5.5mm

Ok , ako znas sta i kako necu se vise mesati , napisao sam text ali kad sam procitao tvoj post svatih da nema potrebe da objasnjavam i obrisah sve , svako dobro zelim ...

Pedja said:
Verujem da mora novi regulator, ali me samo zanima šta sam ja tu mogao da pokvarim?
Znam tačno kako radi taj regulator, nije to baš kvantna fizika.
Gumice su dobre, podloške (opruga) su dobre, nema nikakvih oštećenja. Jedino štelovanje je koliko je zavrnut vijak za štelovanje. Za to i služi.

Kolega, molim te pazi samo da ne povrediš sebe ili još gore nekog nedužnog...

Pozdrav drugari,da li negde postoji informacija kada će M16 5.5 da bude dostupna u Srbiji za kupovinu?ujedno ovo je moj prvi post ovde posle predstavljanja,i ujedno moj ulazak u PCP svet...:)
Koliko sam mogao da pročitam ovde,neko spominje Novembar što je van svake pameti...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne razumem u čemu je problem!? mogu da zaboravim na kupovinu za ovu sezonu...:)

zoric said:
Pozdrav drugari,da li negde postoji informacija kada će M16 5.5 da bude dostupna u Srbiji za kupovinu?ujedno ovo je moj prvi post ovde posle predstavljanja,i ujedno moj ulazak u PCP svet...:)
Koliko sam mogao da pročitam ovde,neko spominje Novembar što je van svake pameti...

Kolega skorpio je u pravu, u Panimu rekose da ce biti u Novembru.

FilipMilanovic said:
Može da se desi da bude i pre jeseni,ako se stvore uslovi za uvoz.

Za ostale čaša vode je poluprazna, ali za tebe kolega je ona očigledno polupuna, samo optimizam i pozitivno... 👍 :D

Mora tako kolega, samo pozitivno ! Inače ovo je informacija od pre dva sata, tako da je potrebno samo malo strpljenja i čaša će biti puna ;)

Nadam se da će biti tako,zagrizao sam za M16,ne bih da kupujem ništa drugo...:)

vidim da su malo napredovali i izbacili m16A...mozda i taj model bude u ponudi http://www.artemis-airgun.com/#details/series/showproduct.php?lang=en&id=87

Taj model odavno postoji, nije to novost. Samo što se ne prodaje kod nas.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Pogledaj m22 Skoro ista puska sa malim razlikama .Trebalo bi da je ima ritam plus na stanju.

Možda jedno glupo pitanje ali da li postoji mogućnost ugradjivanja mehaničkog nišana na M16?nekada bih poželeo da pucam na “Old School” fazon,ili ću morati da imam i neku Springericu za to?

Da bi montirao prednji nisan moras napraviti neki adapter na cevi koji ce moci da nosi neke od nisana koji su dostupni na aliju (ima ih brdo) ili mozda diopter. Nazad nije problem da se postavi bilo sta posto je tako klasicna 11mm

Evo jednog zanimljivog rešenja...nisam našao neki mount za cev sa nišanom...

521ed299daff567fd2d50be6b88d9365.jpg

Users who are viewing this thread

Back