Artemis M16 5.5mm

Odstojanje izmedju prednjeg i zadnjeg mehanickog nisana treba da bude sto duze, ako se zeli preciznist. Takodje, prednja musica treba da bude tanka prefinjena, zadnji prilagodjen tankoj prednjoj itd...

knez said:
Pogledaj m22 Skoro ista puska sa malim razlikama .Trebalo bi da je ima ritam plus na stanju.

Ne da nije skoro ista vec je totalno razlicita , nikakve slicnosti nema ali bas nikakve ...

Kontam da bi bili ok ovi nišani za 15-20m gadjanje u limenke i flašice...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

pa verovatno bi radili posao, ja imam iste takve, ostali su i od airsoft pusaka, ali problem je naci adapter koji ide na cev sa sinom od 11mm

@zoric
Kolega, jesi li razmotrio Artemis P15? I ja sam bio u dilemi isto kao i ti, naravno nisam mogao da čekam 'možda novembar' i odlučih se za P15. I mogu ti reći, nisam se pokajao. Jeste da je bullpup ( kratka puškica ) i da je oko 10k skuplja, ali ima i to svojih čari 😎

Hmm,iskreno nisam je uzimao u razmatranje...u opticaju su mi bile Diana Stormrider i M16...mislim da me odvraća od nje njena dimenzija iako sam pregledao milion snimaka sa njom...vrhunska puška...ali što kažeš videću kako se stvari odvijaju sa M16 ...bio sam razmišljao i u Outlaw-u jer je ista kao M16 ali već u tim novcima mislim da postoje bolji modeli PCP...onda mi cifra već prelazi dovoljno,jer moram da vijam optiku,bocu,pumpu itd...
Hvala na predlogu u svakom slučaju...

Pozdrav svima,
Ako će nešto pomoći nekome ova informacija, ima nekih naznaka da nabavimo M16 i pre tog famoznog novembra (to je informacija za sada od proizvođača), inače nabavka M16 nema veze sa proizvođačem, već gledamo da povučemo neku količinu od nekog distributera koji ima neku količinu za "davanje" kako bi smo izgurali ovo praznilo na našim policama do zime.
Čekamo na potvrdu od jednog dobavljača, ali ima naznaka da će stizati neka količina u 5.5mm.
Javljamo ovde u svakom slučaju...
Svako dobro...
PANIM Požarevac (Zlatko)

Pohvala za gazda Zlatka..... usput pojuri i vece kolicine jsb dijabola pa da mi to pokupujemo i svakom dobro......

Pozdrav svima,
Pošto sam obećao da ćemo se potruditi da nadjemo od Artemisa nešto i na drugu stranu (dok nam ne stigne glavni uvoz krajem godine od proizvođača) uz malo sreće, uspeli smo, tako da nam je danas stigla jedna odredjena količina M16 u 5.5mm i nešto novo, P18 u 5.5mm (nažalost samo 2kom).

P. S. stigli su i neki novi slugovi 😉

Uskoro sve na našem sajtu...

Svako dobro...

Op, op, op... Ko ce to da pazari jednog Artemisa... Scorpio, zasuci rukave 😁 Svaka cast momci, odlicno poslovanje. Sad cu da vas pozovem na fiksni i da pitam jel mogu da kaparisem jednog m16 5.5...

Upravo rezervisan M16 u ponedeljak palim po njega…:) hvala svima na informacijama koje su nesebično pružili pogotovo Night Shadow-u…

night shadow said:
@zoric cestitam na odluci kolega, da te dobro sluzi
Posle tvojih objašnjenja i preporuka,nije mi preostalo ništa drugo nego da brže bolje ugrabim jedan od nekoliko primeraka koji su došli pre roka…

Evo da se pohvalim i ja konačno ,udomio sam jedan M16…hvala svima na preporukama i savetima!!!
f8ce01a8742f9af4633a026cd21850ed.jpg
f43e8d51583069241d4e0bff88ef0798.jpg

Users who are viewing this thread

Back