Artemis M16 5.5mm

Bravo drugovi, bitno da ste vi zadovoljni postignutim rezultatima i da je ispunilo vasa ocekivanja. nista vise ne treba.

Situacija je takva da je uživanja bez,kinez malo odugovlači isporuku optike,tako da puška sedi besposlena…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pozdrav ekipa evo da postavim moje prvo neko ozbiljnije gadjanje,zbog obima posla nikako da uhvatim vreme da se posvetim lepotici koja,zahvaljujuci kolegi Scorpio-u koji je rešio sve nedostatke koje je imala radi bukvalo savršeno…trenutna situacija koju imam kod kuće je 35m…10 dijabola u centru…
97f2ab5dd594faf6ef2bac670c791ed8.jpg

4c762863bcbf4e3fd236f1f145c48acb.jpg

Sjajna grupa, drago mi je da ste uspeli da sredite probleme i da ces moci da uzivas u punom potencijalu ove puske.

Hvala drugar…puška je obećavala preciznost već prvim pucanjem,ali Scorpio je dao taj Final Touch i sredio problematiku i sada sam prezadovoljan…slede testovi na veće daljine sa raznim vrstama dijabola i slagova…

Odlicne grupe , svaka cast druze moj , steta sto oskudevas sa prostorom , nadam se da ces uskoro 50 i 100 metara 👍🏻

Bas mi je drago da si sada zadovoljan puskom. Jedva cekam utiske na vecim daljinama i sa raznim vrstama dijabola i puzeva.

Ja sam na odmoru ovih dana i to koristim da istestiram sto vise stvari.
Generalno sa Jumbo Heavy 1.175gr iz serije 3 nema greske na svim V0. Hades odlicna na 50m, Sport S ocaj zivi, a isto tako se pokazala sa mojom cevkom i Monster redizajn. JSB puzevi imaju potencijala iz moje cevi, ali treba eksperimentisati sa brzinama.

Super je sto imas uvek dostupna i ta 35m, kada uhvati kriza lepa je i to dajina. Zadas sebi neke teze zadatke... Pojedinacne mete velicine 3mm, pa opet imas izazov. Super ti je sto imas i taj zid, pa si zasticen od vetra, to je mozda nas i najveci protivnik.

Cestitam druze , drago mi je da uzivas u pucanju i dobrim grupama. Sa vremenom polako apetiti rastu pa tako i daljina gadjanja

beretta said:
Generalno sa Jumbo Heavy 1.175gr iz serije 3 nema greske na svim V0. Hades odlicna na 50m, Sport S ocaj zivi, a isto tako se pokazala sa mojom cevkom i Monster redizajn. JSB puzevi imaju potencijala iz moje cevi, ali treba eksperimentisati sa brzinama.

Hades kod mene radi odlično,probali smo ih na 50m..Monster Redesign se kod mene pokazao odlično na 50m,mislim da su grupe bile bolje čak i od Hevija…JSB Knockout je kod mene užas…od 10ak pucanja jedva sam pogodio karton u koji smo gadjali na 50m…čekam H&N slugove pa ću da testiram sa njima i FX Hybrid…jedino što ja koristim Heavy serije 2 ,nisam mogao nigde da nadjem treću seriju…

e ovo je dobar posal, covik gadja u crveno i pogodi crveno, a ne ono pucanje kad gadja u lisicu, a pogodi zeca i to 10 puta pa je to super.
pajdo falija si 10 puta - zec se ne vazi - aj ponovo!

majstore svaka cast

Artemis m 16 je jedna zaista odlicna puska ali ovaj moj zemo Zoric je odlican strelac , covek puca na 50 m kroz optiku ali bez naslona i jbg pogadja poprilicno male spinere 👍🏻

Hahaah aaa zemo kako si se toga setio… nadam se da ćemo uskoro da zapucamo zajedno…

Posle dužeg vremena zbog obima muzičarskog posla stižem da malo pucam po dosta vetrovitom vremenu…

Startovao sam sa JSB Heavy serije 1 u sami centar i nije mi se svidjala grupa….reših da izvadim iz torbe JSB Hades i sa bukvalno istim klikovima na 35m imam sledeće rezultate:
8de549b7ba2f8324aaa57ebc60ae73b2.jpg

Samo sam centar gadjao sa Hevijem 6 pogodaka,12,3,6,9 grupe kao i manje mete su gadjane sa Hades po 5 dijabola…
98a77c58114dab0af8d8d78413fe5675.jpg

b7c46dca5aaf496d86c4db47843a9b87.jpg

b05b3021d36b0ad14b88ef2749ddc49a.jpg

ad7631ec4a1f924287ed6ae305a5f411.jpg

419143a21d3c8e515532087c17fee1dd.jpg

Users who are viewing this thread

Back