Artemis M16 5.5mm

Pozdrav svima,

Pre par dana sam pazario Artemis M16, i pre svega hvala svima ovde na prethodnim recenzijama koje su doprinele da ne čekam sa kupovinom.

Prvi utisci su zaista fenomenalni. Optika je 3-9 Nikko Stirling, za potrebe za koje sada koristim pušku, a to je gađanje na 15m mete od 25mm (iz Snajpera) je dovoljno, ali verujem da ću ako pređem na veće daljine, što jedino ima smisla sa ovom puškom, kupiti i bolju.

Neko vreme sam pucao prelamačom D kategorije Umarex UX patrol, i ako nekoga zanima, u tom cenovnom rangu jako jako pristojna puška.

Živim na NBG, pucam u Trofeju, koji nažalost nema strelište duže od 15m.

Gde blizu (osim Alpha poligona) može da se gađa na 25-50m?

Hvala vam unapred na odgovorima.

bojan017 said:
Pozdrav druže,

Probaj streljanu Tiron, imaju dva zatvorena tunela na 25 i 50 metara.
Hvala, video sam njih, ja sam se nadao da će me neko obradovati nečim s ove strane reke

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Streljana na sat košta 2000din?
Nisam znao da je to takav luksuz.

Attachments

• Compress_20230122_185929_9399.jpg
    Compress_20230122_185929_9399.jpg
    110.1 KB · Views: 591
Velike pohvale za ovu pušku, ovo je na 15m, iz stojećeg stava, 10 dijabola. Neverovatno je precizna.20230117_185955.jpg

SrpcheTheGreat said:
Svaka čast za ovu grupu iz stava....što bih ja voleo tako....vežbam, vežbam, ali sporo ide.... :D
Da budem iskren ovo je najbolja koju sam ikad imao, verujem da je sreća imala debelo uloga

Obično neki ovako pobegne 20230123_170526.jpg

Bravo, hirurška ruka.
Koje dijabole koristiš i brzine? Jesi li podešavao regulator ili čekić?
Aj kad mine vetar dodji do Avale da probaš 50.

Hvala, hvala!

Sve je fabrički kako je podešeno, a dijabole su SpotOn pars, 1.175g.

Vrlo rado, ja sam baš čekao lepo vreme da idem na Alpha poligon.

Pozdrav svima!
Sjajna vam je tema, procitah je sinoc veci deo, veceras jos nesto ali ne stigoh do kraja u zelji da se registrujem na forum.
Za AGS forum sam cuo od kolege Ledenog, pratio sam njegove priloge na YT pa sam ga kontaktirao. I ovde da mu se zahvalim na pomoci oko nekih bitnih stvari.
Ja sam Artemis M16 5.5 kupio pre par meseci, nabavio sam i optiku Element Helix 6-24x50 sfp i fx podesive nosace. Zima je nije neka prilika za gadjanje, ali sam svaki iole dobar dan koristio za testiranje puske, dijabola, slagova i sebe. Cekam prolece da uredim "streliste" u placu, a u medjuvremenu da nabavim bipod i jos nekih par stvari.
I naravno, u planu mi je da posetim Scorpia, za njega sam prvo cuo od Ledenog, a vidim ovde u temi da mi je on stavka No.1 u pripremama :)

Поздрав свима, од данас коначно власник М16. Само једно питање, на кутији и свуда пише калибар .22 , 5.5 мм , оквир са 11 места, мој има десет, радња не ради тренутно па да видим са вама ,јел и другима тако или је то нека посебна серија?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Дамјан said:
Поздрав свима, од данас коначно власник М16. Само једно питање, на кутији и свуда пише калибар .22 , 5.5 мм , оквир са 11 места, мој има десет, радња не ради тренутно па да видим са вама ,јел и другима тако или је то нека посебна серија?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
I kod mene ima 10 ali ja to ne koristim, potencijalno loše za preciznost. Kapiram da je zgodno kad gađaš limenke ili tako nešto.

U zdravlje da te služi puška, tone olova da ispucaš!

SrpcheTheGreat said:
ja to ne koristim, potencijalno loše za preciznost
Priznajem da ne znam zašto je preciznost ugrožena korišćenjem magacina. Ja ga koristim samo na pištolju, ali baš me zanima....
Glavni razlog bi trebao biti mogucnost ostecenja suknjice dijabole kada se gura prvo u magacin, pa iz njega u cevku..

Users who are viewing this thread

Back