Artemis pcp

Danas sam bio do Panim-a da pogledam Artemis. Izgledaju prilicno kvalitetno(pogotovo za tu cenu). Definitivno kvalitetnije od Hatsan modela u nizem cenovnom rangu (Flash, Flashpup, at44...). Izgledaju definitivno lepse nego na slikama na sajtu i drvo im nije toliko zuto kao sto se moze videti na nekim recenzijama. Ja sam zagrejan za p15 model ali njega nema i nece ga uskoro biti. Sledeci izbor mi je M16, ali on je samo u 4.5 kalibru. Jedino mi ostaje M22 koji je u 5.5, ali mi se najmanje svidja (nisam ljubitelj onakvog bolta ili kako se vec zove). To je jedini razlog sto se jos uvek premisljam oko kupovine.
Jedva cekam utiske Chillybgd.

Pare su izdvojene za kupovinu, nadam se da ce putevi biti ocisceni do subote... Inace, cu se ozbiljno naljutitit na Deda Mraza, pred novu godinu mu se pokvarila pumpa za gorivo na automobilu, te nije otisao do Pozarevca, sad ovaj sneg :(

Malo se salim, ozbiljno sam zagerejan za M22 jer volim tu klasiku. Nadam se da ce imati ok grupe na 50m, kolko para tolko muzike, videcemo utiske. Prijatelj mi je preporucio test pakovanje dijabola, 7 vrsta x 30 komada, valjda ce se naci prava za nju. Subota je za dva dana, tako blizu, a tako daleko.

Prvi utisci,

Kundak je na zadovoljavajucem nivou, lepo lezi u ruci.

Kada vreme bude dozvolilo, sledi upucavanje optike sa dijabolama H&N Sniper magnum (pozitivno iskustvo sa ovim dijabolama u kalibru 4,5),nakon upucavanja prenosim vise licnih utisaka o Artemis M22 u kalibru 5,5 mm.

Pozdrav

Attachments

• a-m22.jpg
    a-m22.jpg
    154.4 KB · Views: 4,797
UUU bas me zanima ova puca .
Jedva cekam grupe i iskustva .
Zista ova puska izgleda kao puska svidja mi se izgled , nije kao svemirska decija igracka .
Da te sluzi odlicno i lepe grupe da napravis...

I ja sam se ponovio sa istom pre 10ak dana. Nisam imao jos prilike da testiram preciznost, ali sto se tice izrade i kvaliteta obrade, imam samo reci hvale, pogotovo kada se uzme u obzir cena.

Čestitke od mene i da služi!
Mene kopka onaj njihov pištolj pp700 pcp a koliko vidim, preko je oko 200 Evra pa da kod nas bude i 270 mislim da bi se odlučio za kupovinu.

SandroNS said:
Čestitke od mene i da služi!
Mene kopka onaj njihov pištolj pp700 pcp a koliko vidim, preko je oko 200 Evra pa da kod nas bude i 270 mislim da bi se odlučio za kupovinu.

Pistoljic je vrh, i da, moze se uzeti za oko 200e. Drug je uzeo SA verziju i odlicno izgleda, preciznost je za pistolj veoma dobra.
E sad, da bi se izvukao maksimum potrebno je uloziti malo vremena, mozda presloziti regulator, podesiti cekic, transfer port i malo igranja sa brzinom da se ustima kako ko voli. Optika kako kome pase, ali za neko iole precizno gadjanje je potrebna. Ovdje je stavljena Delta 4x32AO MD.

Evo slicica sa DIY "kundakom" i custom moderatorom:

Evo i sa narucenim novim kundakom:

Meni malo fali da kupim pa da se igram, a imam vec Zorakija HP01... Zaraza pa et... :)

Cestitke kolegama kecman i chillybgd na prinovama i da vas dugo i bericetno sluze. Postavite neke slike izbliza da se bolje vidi i koju grupu kad stignete.

kircan said:
Cestitke kolegama kecman i chillybgd na prinovama i da vas dugo i bericetno sluze. Postavite neke slike izbliza da se bolje vidi i koju grupu kad stignete.

Potpisujem text.

Zahvaljujem momci.
Cim se popravi malo vreme i stigne mi pumpa, stavljam slike.
Kao sto rekoh, samim izgledom i obradom sam vrlo zadovoljan.

kecman said:
Zahvaljujem momci.

Ako ne mozes da nadjes nikog blizeg da napumpas pusku i da gadjas mozes do mene za vikend. Samo javi kad mozes pa smislimo nesto.

EEE kad smo kod pumpe , misljenja sam da je sa bocom bolja preciznost (izostanak vlage i taloga ulja).
Makar se meni tako pokazalo na meti.
Svakako bi voleo videti sta moze Artemis ...

kircan said:
kecman said:
Zahvaljujem momci.

Ako ne mozes da nadjes nikog blizeg da napumpas pusku i da gadjas mozes do mene za vikend. Samo javi kad mozes pa smislimo nesto.

To bi bilo super ali ovaj vikend ne dolazi u obzir, tasti mi slava, mora da se ispostuje :lol:

Sto se tice pumpe... verujem da je sa bocom sve bolje i to mi je u planu za nabavku, ali za sada ovako. :cry:
Kad smo vec kod toga, imate li iskustva, gde da trazim boce?

kecman said:
kircan said:
kecman said:
Zahvaljujem momci.

To bi bilo super ali ovaj vikend ne dolazi u obzir, tasti mi slava, mora da se ispostuje :lol:

Sto se tice pumpe... verujem da je sa bocom sve bolje i to mi je u planu za nabavku, ali za sada ovako. :cry:
Kad smo vec kod toga, imate li iskustva, gde da trazim boce?

Delfin servis je trebao da dobije boce pocetkom ove godine, ne znam sta je bilo u medjuvremenu. Cujemo se za sledeci vikend ako vreme bude povoljno.

Jos polako kompletiram sve. Nemam jos pumpu da je punim, a nesto nisam ni imao vremena i prilike da je probam.
Tek sledeci vikend ako vreme dozvoli :(

Users who are viewing this thread

Back