Artemis pcp

Odlična ideja za kutiju i bocu. Praktično i zgodno za nošenje. Što bi rekli, tri u jedan :)

Izgleda da u svakom slucaju opravdava cenu , odlicne grupe , bravo .
Lagano se siri izbor pcp u Srbiji , za oko 600 eura odlican izbor puske ;)

Izgleda da, do nedavno neprokosnovene springerice polako posustaju... Ubedljivo najviše tema i komentara sada imamo u temi "PCP Puške" :)

Zex je prvo pogledao moju pa se odlucio za kupovinu...ali to je manje bitno...Bitno je da su grupe odlicne. Jako jednostavna za stelovanje i koriscenje. Puskica za preporuku.

Attachments

• Image-3261.jpg
    Image-3261.jpg
    740.6 KB · Views: 2,030
Evo i grupe na 60m, šta da kažem i JSB 1.03g kupljene u MP Tropicu (sa brojem 1) su dobre.

Optika Hawke 6-25x44 (Goranova) je savršena, čista i precizna po klikovima.

https://youtu.be/A6_3WdmrBxI

Attachments

• 60m 1.03g Artemis P15.jpg
    60m 1.03g Artemis P15.jpg
    302.5 KB · Views: 2,018
Odlican Artemis , a Zex strelac , nekako pocinjem razmisljati da kupim jedan , ali m16 i 6.35 , sta mislis kolega ...

Pa nije ti to loša ideja, mada ne bi bilo loše da vidiš ima li ko takvu pušku, da se malo raspitaš o istoj, ali ako je kao P15 u smislu preciznosti, ja ne bi razmišljao puno.

Koliko mi se cini te dvije puske su gotovo iste sto se tice mehanike i obe imaju reg...
Kolega ima M16, i ono sto je malo problem, isuvise je malen plenum za 6.35, sto znaci da treba ili visok pritisak ili bolja opcija (ima za M16, za P15 nezz) da se kupi dodatni plenum cime se za nesto malo poveca i zapremina cilindra.

Bravo za obojicu , odlične grupe, odličan bullpup u 5,5!
👏
p.s.
Zex, mogao bi da snimiš neko gadjanje sa sideshotom i napraviš neki review puške.

Users who are viewing this thread

Back