Artemis pcp

Hvala kolega. Razmišljam o tvom stolu već neko vreme, ali mi je problem što nemam mesta nigde za odlaganje, pa razmišljam da napravim sam sklopivi.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Nakon grupe od 3cm na 100m, sutradan ujutro sam pomerio koncanicu 4 klika udesno i probao sa holdoverom od 5.5 crtica da pogodim centar i rezultat - rasipanje po meti:

IMG_30062020_082810_(600_x_600_pixel).jpg

Pretpostavio sam da je zbog zagrevanja vazduha, video se jak miraz. Prethodna odlicna grupa je bila u 20h, kada je temperatura vazduha bila uniformna po visini.

Sledeceg dana uvece sam ponovo probao, ali su grupe samo malo bolje.

IMG_30062020_082900_(900_x_600_pixel).jpg

Konzervu od 15 hitaca sam tri puta promasio.

IMG_30062020_083002_(400_x_900_pixel).jpg

Gde gresim?
-Ne znam da li je bolje kada je prednji oslonac bipod ili dzakcic. Desava mi se da posle opalenja puska trzne i koncanica malo se pomeri. Makar je sto stabilan.

IMG_30062020_084221_(900_x_400_pixel).jpg

Pozdrav ljudi. Novi sam ovisnik o vazduhu I zahvaljujući vama uzeh artemis M16 6.35mm. Pitanje jel mogu sam da probam da dignem regulator na 130 bar ili da ga nosim nekom stručnijem? I ukoliko to uradim koliko otprilike dijabola će moći da izdrži do 130 bar?

Mr. TexWiller zamolio bih vas da pročitate pravila foruma i onda nam se predstavite u rubrici namenjenoj za to. Pozdrav uprava.

TexWiller said:
Pozdrav ljudi. Novi sam ovisnik o vazduhu I zahvaljujući vama uzeh artemis M16 6.35mm. Pitanje jel mogu sam da probam da dignem regulator na 130 bar ili da ga nosim nekom stručnijem? I ukoliko to uradim koliko otprilike dijabola će moći da izdrži do 130 bar?

Bez ozbiljnog tuninga a i sa njim neces moci poterati dijabolu dovoljno brzo a da ti ostane pristokan broj korisnih pucanja , regulator na 130 bara ti nece znaciti apsolutno nista i nikako ne diraj sam ako vec nisi setovao regulator i rastavljao pcpejku , prosto artemis M 16 nije bas najbolji izbor ako se radi o 6.35 kalibru ...

Skorpio hvala. 6.35 sam uzeo zato što ću da dobijem hatsana 125 u 5.5 a i malokalibarku. Pošto od žene ne mogu da sakrijem kupovinu nekog big bore zbog para a volim da se paradajz razleti kad ga drmnem dijabolom, I da plinkujem sa efektima, takođe nisam neki strelac, smatrah da je dovoljno dobar za mene. Prvi pcp ne diram onda.

Ne gnjavis druze , samo pitaj za to postoji ovaj po meni divni forum.
Ima tu prostora samo zavisi kolika su ti ocekivanja , ako mislis 2.2 grama dijabolu pucati nema bas prostora ali za 1.6 ima i nije se lose pokazao artemis , prosto zavisi sta ocekujes ...

E hvala , nisam neki strelac ali volim da pucam tako da su mi to i očekivanja :))) 1.6 grama je ok ali ajde da ispucam jedno hiljadarku sa raznim gramažama pa ću da budem načisto sa samim sobom . ( trentno mi je pumpa u kvaru stiže nova iz kine ... nadam se ) . Svidela mi se M16 jer je 1. lepa 2 kompaktna 4. Ne izgleda ko jurišna puška iz futurističkog filma . 3 zatvarač ( ili kako se to zove kod pcp) fenomenalan , 4 okidač nisam nikad video bolji ( a bio sam na ratištu 2 godine i pucao iz skoro svega što postoji od 5.56 do ‚30/2 ako ne računam haubice ) 5. relativno pristojne grupe pravi na 40 m ( kolko sam mogao da vidim po yt) pa čak i na 70tak , mada kako reko nisam neki strelac pa nije preterano važno samo da ne šara baš ko kubura . 6 palim se na snagu i kalibar i paradajz koji se razleti pri pogotku . Zato sanjam sumatru :) . >Eto tako

Kolege jedno možda amatersko pitanje . Pogledah na netu i videh dijabole kalibra 0.255 . Jel to 6.35 ili slug ili šta ?

Attachments

• Image-9452.jpg
    Image-9452.jpg
    688.7 KB · Views: 1,140

Users who are viewing this thread

Back