Artemis pcp

Konacno malo ulovili vremena.

Attachments

• 9.jpg
    9.jpg
    540 KB · Views: 1,852
  • 8.jpg
    8.jpg
    541.6 KB · Views: 1,852
  • 7.jpg
    7.jpg
    559.8 KB · Views: 1,851
  • 6.jpg
    6.jpg
    487.2 KB · Views: 1,852
  • 5.jpg
    5.jpg
    545.5 KB · Views: 1,852
  • 4.jpg
    4.jpg
    508.5 KB · Views: 1,852
  • 3.jpg
    3.jpg
    489.2 KB · Views: 1,852
  • 2.jpg
    2.jpg
    547.2 KB · Views: 1,852
  • 1.jpg
    1.jpg
    496.5 KB · Views: 1,852
Auu kolega, kakvo ti strelište imaš!
Koji si ti srećnik😊
Nema ništa lepše od dana provedenog u pucanju, lepo.
P. S.
Gde je ovo, poznato, nešto izgleda...?

Ovo je na hipodromu u Sremskoj Mitrovici.Tu gadjam prvenstveno luk i samostrel,ali ponekad i pusku.

Zavrsio i sebi kundak, pomerio okidac 12cm napred tako da je sada prijatnija za gadjanje. Bice tu jos nekih modifikacija, nogica za kundak i obloge cevi od karbona i ako sad bude bucna mozda drugi prigusivac.

Attachments

• Image-6516.jpg
    Image-6516.jpg
    518.8 KB · Views: 1,738
Juce u toku dana bio je kod mene jedan nas kolega sa artemisom m 16 da ga upucamo i malo testiramo dijabole , nisam siguran da li je 11 ili 12 M 16 na kom sam nesto radio , poenta price da kod mene jos nije bio ni 1 koji ne moze da grupise 10ak dijabola u 15ak mm na 55 metara , pojma nemam sta su Kinezi uradili sa cevkama i ostalim bitnim delovima na M 16ki ali su to uradili odlicno i po mom misljenju je to jedna vrhunska puska za odlicnu cenu , kolega koji je bio je clan foruma ali ne bas mnogo aktivan , mozda ce se javiti nakon ovog mog texta :D

Pozdrav svim kolegama.
Ja sam "taj" sto nije mnogo aktivan, ali evo, imam sve vise razloga da se aktiviram😄.
Zao mi je sto vec postoji oruzje koje nosi registrovano ime "Skorpion", jer (verujte mi) Artemis m16 zaista treba da se zove "Skorpio", po nasem kolegi☺! On to vala zasluzuje, pa koristim priliku da mu kazem VELIKO HVALA za svu pomoc koju je pruzio i meni i mnogim drugim kolegama. Covek je genijalac (ali vi ste to znali i pre mene) i jos uvek sredjujem utiske koje sam poneo nakon naseg kratkog, ali za mene neprocenjivog druzenja.

Inace, puska je cudo, bas kako Skorpio kaze. Zamislite, ja imam optiku koja nema podesavanje paralakse, u pitanju je Hawke avantage 3-9x40. Ne samo sto nema podesavanje paralakse, nego nema ni dotove. Kada na 50m nisanite u tacku, krstic koncanice prekrije tu tacku i uopste ne znate gde gadjate. Uz sve to, zbog nedostatka pomenutog podesavanja paralakse, svaki pokret glave dovodi do pogadjanja u drugo mesto. I kada ja, koji nikada nisam pre koristio pcp pusku, uspem na 50m da napravim grupu u nekih 20 do 25 mm, onda vam je sve jasno.

Posebno mi je drago da je Skorpio dao pozitivne komentare za moju pusku. Kada budem dosao do neke adekvatne optike, izgleda da cu moci da gadjam vinske musice iznad grozdja😄😄😄

Isto je sa p15. Svaki put 15mm na 50m. Isto imaju i kolege sa p15...ja jos uvek ne mogu da poverunem da je to moguce, a trenirao sam streljastvo kao klinac 5god. Artemis kida!!!

Jos repetiranje sa strane i karbonske obloge cevi i to bi bilo otprilike to...

Attachments

• Image-2248.jpg
    Image-2248.jpg
    705.5 KB · Views: 1,611
Gledam po fb grupama i stranim forumima nisu svi zadovoljni sa Artemisom. Menjaju cevi, regulatore...Mozda su nama nasa Kineska braca poslala malo bolje serije pusaka. Ili smo imali srece...

Danas konačno probah artemis 6.35 M16. Ja sam oduševljen. Pucao sam na neki stari kolimator I grupe su na 20 metara bile za mene odlične ( do 2 cm) nažalost ne ponesoh mete. E sad da li neko zna dešava mi se (pogotovo ispod 110bara) da okvir ne zavrti sledeću dijabolu što me jako nervira. Jel ima neko savez ili da idem kod Voje jermi je panim rekao da je on oružar za njih?

Ja nisam ni probao te okvire za dijabole, od starta gadjam pojedinacno. Goran mi je napravio single shot sa kojim gadjam, a pravi i okvire za vise dijabola. Moju p15 punim na250 i gadjam do 130bara.

Tek sam proslog vikenda malo testirao side shot koji pravi kolega sa foruma uz njegove sugestije kako se koristi na Artemis M22 5.5mm i JSB 1.175g i 1.03g. Prvi put sam lakse namestio telefon (Samsung A50), ovog puta mi je trebalo 20min. i nije zadovoljavajuce. Trebao sam podesiti manji zum na telefonu i ne znam kako bolju ostrinu mete (probao sam da klikcem po ekranu, bez efekta). Video sam da su drugi kolege bili vestiji. Dole su moji rezultati. Pucano je iz dobosa da ne bi pauzirao video tokom snimanja.

30m sa oslonca (vidi se nekoliko prethodnih grupa)
[media]https://youtu.be/AUlZrk6JBys[/media]

30m iz ruke (puska, optika, side shot, telefon, bipod = XXX kg)
[media]https://youtu.be/0eT_Yo8S6Co[/media]

Users who are viewing this thread

Back