Daj nam neke podatke sta si dobio. Duzina cevi, brzina dijabole (energija), broj dijabola sa jednim punjenjem. Pa da imamo kompletnu sliku.Nikako da okacim i ja neku sliku. Trenutno samo jedna. Dosta toga je odradjeno na njemu : Fx liner, huma regulator i moderator, plenum sa manometrom, cheek rest, CARM, i biatlonska poluga, ako nesto nisam preskocio.
Nemam neke preciznije podatke o kapacitetu, jer nisam pucao ceo niz na hroniju, ali dok ne spadne sa regulatora imam oko 25 dijabola pocetna brzina sa JSB heavy-jem je 269m/s. Presao u C kategoriju i registrovao tako, naravno. Trenutni pritisak na regulatoru je 138 bara. Cini mi se da gubi malo vazduha zbog prejake opruge. Porucena druga opruga kod Voje da probamo sa kracenjem, a i trebalo bi jednu istih dimenzija ali meksu da nadjem. Da vidim sta ce se bolje pokazati.Daj nam neke podatke sta si dobio. Duzina cevi, brzina dijabole (energija), broj dijabola sa jednim punjenjem. Pa da imamo kompletnu sliku.
Kundak sam kupio od britanca na E-bay-u koji nista ne salje van Engleske, ali mi je forumas sa Engleskog foruma ucinio i poslao deo usluzno.Jesi ove dodatke kupio ili štampao? Vidim da imaš i single shot loader? Nisi gledao neki drugi kundak, tipa onaj podesivi po dužini od m4/m16 airsoft replika?
![]()
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Video sam ove na Cults-u. Zanimljivo izgledaju.nije moj, nasao sam ga ovde:
ali sam ga morao prilagoditi za moju ruku malo u blenderu, jer je mali za mene.![]()
Custom Grip for Baikal MP-657 Air Pistol by HatCigarNeckbeard
The Baikal MP-657 is an affordable, CO2-powered target air pistol, with a rather atrocious factory grip. I know that everybody's hands are different, but the stock grip really doesn't look like it was made for a human. Luckily, I've got a 3D printer and Blender.The grip was made to fit my...www.thingiverse.com
vazi, ako bude nesto postavicu ovde svakakomada, malopre sam napravio ovo, za probu. malo su deblji, videcu kako leze kad dodjem kuci.
![]()
Ispalo odlicno. Tako neke bih i ja zeleo. Da li si radio sa Micartom ili nekim drugim smolastim materijalom?Meni je solidno ispalo..lepo leži u ruci
Meni je solidno ispalo..lepo leži u ruci
Drvo je u pitanju.Turpija,šmirgle i lagano...Ispalo odlicno. Tako neke bih i ja zeleo. Da li si radio sa Micartom ili nekim drugim smolastim materijalom?