Artemis PP700S-A

Cestitke na prinovi svima , kakvi ste lozaci , moram i ja 1 da kupim t.j. vec saam porucio .
Misljenja sam da za ulozeni novac bolje nema , kundak cu cim stigne pistolj ili napraviti ili kupiti .
Pistolj 4.5 u D kategoriji , nema prijave nema cimanja a opet sposoban za daljine do 30 metara , po meni extra stvarcica a po ceni od 250 eura , sve sto videh o istom uliva poverenje , znacu i podeliti sa vama cim stigne , utorak ili sreda ...

sash said:
Eto nama u najavi još jedne discipline na prvom Benchrest Izaovu 😉

Treba sasvim ozbiljno razmisliti, bar o nekoj revijalnoj varijanti :)

SandroNS said:
Čestitam, nagađali se u zdravlju i veselju, samo crno u meti pogađali i sve konzerve izbušili!

Hvala, pa da se i vi ponovite... :D

skorpio said:
moram i ja 1 da kupim t.j. vec saam porucio .

Kad ga Skorpio zvani profesor Baltazar sredi, zavideće mu i Steyr :D

Vidak said:
Ima li kod nas da se nabavi kundak za to cudo?
To bi bilo fenomenalno :)

Ima i sasvim ok izgleda.

Attachments

• 1-small.jpg
    1-small.jpg
    28.2 KB · Views: 2,205
Posle danasnjeg druzenja sa novim pistoljem da prenesem neka zapazanja.
Pistolj sam probao onako kako je stigao, iz kutije , samo sam namontirao neku optiku posto bez tog moje testiranje se ne bi moglo tako nazvati.Cak ni cev nisam ocistio..
Cilj testiranja je bio da vidim koje dijabole se kako ponasaju na 10m , posto sa 4.5 kalibrom bas i nemam iskustva , ujedno i da vidim za sta je pistolj sposoban...za sebe znam da bas i nisam :D
Gadjao sam sa oslonca na 4x povecanju, posto je to minimum.
Prvo sto mi je zasmetalo je tvrd okidac, tacnije drugi stepen ali to sam i juce primetio medjutim kad se gleda kroz optiku tada to posebno dolazi do izrazaja.Tacno vidim kako utice na pistolj i pomeram tacku nisanjenja prilikom okidanja ako sam nedovoljno cvrsto uhvatio pistolj.To juce na brzinu kad sam probao nisam toliko primecivao.To se da srediti stelovanjem i poliranjem.
Druga stvar je glasnoca..napolju se ne cini toliko bucnim, medjutim kako sam danas gadjao iz garaze u mete koje se nalaze u dvoristu moram da prijavim da se bas ozbiljno cuje.
Samo testiranje dijabola je bilo onako kako jeste, videcete na slikama, bez biranja najbolje grupe, 5 dijabola u metu i prelazak na sledecu vrstu dijabola.
Samo sam jednu vrstu ponovio 2 puta posto je bilo lose a gadjao sam posle male pauze pa sam sumnjao u sebe, ali se ispostavilo da su dijabole takve kakve su.
Neki zakljucak je da skoro sve dijabole u ovoj cevi mogu da sloze lepu grupu kad se strelac , u prevodu ja uvezba, ako se uvezba..
Pa evo i dijabola koje sam probao i rezultata

Attachments

• jsb exact.jpg
    jsb exact.jpg
    225.1 KB · Views: 2,171
  • hn excite plinking.jpg
    hn excite plinking.jpg
    232.8 KB · Views: 2,171
  • geco.jpg
    geco.jpg
    222.1 KB · Views: 2,170
  • jsb monster.jpg
    jsb monster.jpg
    230.9 KB · Views: 2,172
  • rws basic.jpg
    rws basic.jpg
    233.6 KB · Views: 2,172
  • rws hobby.jpg
    rws hobby.jpg
    234.2 KB · Views: 2,174
  • sports match pellets.jpg
    sports match pellets.jpg
    218.4 KB · Views: 2,173
  • umarex mosquito 1 put.jpg
    umarex mosquito 1 put.jpg
    220.9 KB · Views: 2,172
  • mosquito 2 put.jpg
    mosquito 2 put.jpg
    224.8 KB · Views: 2,172
  • test dijabole.jpg
    test dijabole.jpg
    227.7 KB · Views: 2,173
..nastavak, nije mi stalo sve
Jos jedna meta na 28 metara sa dijabolama koje mi se ucinile kao najbolje.
Umarex Mosquito dijabole su se najlosije pokazale, ali imam utisak kao da je podkalibar neki cudan, posto toliko lako upadaju u cev da imam utisak da kad bi okrenuo pistolj na dole da bi dijabola ispala.
Naravno da cu jos testirati sve ali ovako na brzinu to je to

Attachments

• rws basic 28m.jpg
    rws basic 28m.jpg
    238.3 KB · Views: 2,169
Odlično! Biće to sve bolje sa vremenom. Ja nemam skoro nikakvo iskustvo sa vazdušnim pištoljem, ali očigledno mora da se vežba, uz pravilan izbor dijabola. Tu si nam svima mnogo olakašo stvar ovim upoređenjem.

Cestitke svim kolegama na prinovama! Da se dugo i uspesno druzite sa novim "igrackama".
Nisam neki poklonik pistolja al kad vidim ovo, mogao bih da se predomislim... :D
Em lepo izgledaju, em su precizniji od dosta pusaka.
A i onima koji su iza okidaca svaka cast!

Danas uspeo malo više da se poigram sa novom igračkom.Sto sam stavio na udaljenost od 14.5 metara od mete zbog hladovine.
IMG-bdd546af09e0e4e7eb938cc59c469ef9-V_copy_1080x1920.jpg
Exact heavy.
Za sada zadovoljan.

Goxy , ovaj pistolj zaista ima veliki potencijal , svaka cast , izgleda da ste se brzo sjedinili :D

I ja sam uzeo pre neki dan u 4,5mm. Jedva cekam da pocnem da pravim kundake za njega=) imam neke ideje tako da ce uskoro biti slika=). Merio sam brzine sa sport s spicastim i sa jsb monster. A gadjao sa zutim pijacnim i monsterima. Brzine su 184 i 156m/s.

Attachments

• Image-5308.jpg
    Image-5308.jpg
    709.6 KB · Views: 2,113
Ja sam pazario jedan ali cekam zigosanje.A sto se kundaka tice ako planiras da pravis drvo reci, da ne kupujem onaj plastikaner

Treba da zavrsim nekoliko zapocetih za p15 pa odmah krecem da pravim za pp700. U planu je vise modela. Cena ce biti dosta veca od tih plasticnih, verovatno oko 60€. Ima tu dosta posla...

Samo fix. Pravicu i za levoruke i desnoruke. A planiram i sa predkundakom, ako neko planira da kaci bipod...to je jos samo ideja. Kad nacrtam videcu sta moze, a sta ne...

Veoma lepo! Ovo sam dugo cekao,pcp pistolj sa prihvatljivom cenom i lepim rezultatima,odlucio sam se da sledece nedelje pazarim p700,ali me sada muci punjenje pistolja.Zamolio bih vas da mi kazete da li vredi kupavati ove Pcp pumpe sa Aliexpressa,i da li bi radile posao konkretno za p700.Hvala unapred.

Users who are viewing this thread

Back