Posle danasnjeg druzenja sa novim pistoljem da prenesem neka zapazanja.
Pistolj sam probao onako kako je stigao, iz kutije , samo sam namontirao neku optiku posto bez tog moje testiranje se ne bi moglo tako nazvati.Cak ni cev nisam ocistio..
Cilj testiranja je bio da vidim koje dijabole se kako ponasaju na 10m , posto sa 4.5 kalibrom bas i nemam iskustva , ujedno i da vidim za sta je pistolj sposoban...za sebe znam da bas i nisam
Gadjao sam sa oslonca na 4x povecanju, posto je to minimum.
Prvo sto mi je zasmetalo je tvrd okidac, tacnije drugi stepen ali to sam i juce primetio medjutim kad se gleda kroz optiku tada to posebno dolazi do izrazaja.Tacno vidim kako utice na pistolj i pomeram tacku nisanjenja prilikom okidanja ako sam nedovoljno cvrsto uhvatio pistolj.To juce na brzinu kad sam probao nisam toliko primecivao.To se da srediti stelovanjem i poliranjem.
Druga stvar je glasnoca..napolju se ne cini toliko bucnim, medjutim kako sam danas gadjao iz garaze u mete koje se nalaze u dvoristu moram da prijavim da se bas ozbiljno cuje.
Samo testiranje dijabola je bilo onako kako jeste, videcete na slikama, bez biranja najbolje grupe, 5 dijabola u metu i prelazak na sledecu vrstu dijabola.
Samo sam jednu vrstu ponovio 2 puta posto je bilo lose a gadjao sam posle male pauze pa sam sumnjao u sebe, ali se ispostavilo da su dijabole takve kakve su.
Neki zakljucak je da skoro sve dijabole u ovoj cevi mogu da sloze lepu grupu kad se strelac , u prevodu ja uvezba, ako se uvezba..
Pa evo i dijabola koje sam probao i rezultata