Artemis PR900W PCP 4.5 mm

aleksandarantonic

Well-known member
Pozdrav,

Da li je neko koristio ovu pušku na 10m iz stojećeg stava, i kakve su joj mogućnosti i perspektive za zamenu kundaka, dodavanje hamstera itd? Cena je dosta atraktivna, a ja razmišljam o nečemu iz čega bih pucao na mehaničke nišane ili sa diopterima.

Hvala unapred.

Nije ta puška za to namenjena, mora dosta da se poradi na njoj i opet neće biti konkurentna. Nišani nisu namenjeni za precizno gađanje na 10m, mislim da je upitna i montaža dioptera.
Kundak svakako nije pogodan, verovatno neko može da napravi drugi ali opet sve u svemu nije ta puška za to.

Sent from my RMX3370 using Tapatalk

Da... ta puška, na žalost, jednostavno nije za gađanje iz stava, a pogotovo ne na 10m, jer je prejaka za to, i nijedna streljana ne bi odobrila gađanje meta tako jakom puškom. Plus sve što je kolega Rax032 već naveo.

Jedino polovne se mogu naći, ako neko uopšte želi da proda. Ili eventualno ići na varijantu springerica.

Naći će se, nije mi stani pani, pa ću pratiti oglase. Ima preko, može da se uveze?

Ne ide mi se na springerice, kad već imam čitavu PCP aparaturu.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Rax je tacno rekao, i to jeste jedina opcija pcp za 10m a da nije skupa takmicarska puska. Ja bih dodao jos da te dve puske ne traze odelo i opremu, tj lakse su od takmicarskih iz velike cetvorke, i mozes sa njima lepo pucati u civilu… Polako pa ces vec naleteti na jednu od te dve puskice…

Šta su preporuke za springerice, ako se odlučim za to? Ne bi mi kruna s glave spala da nekad nategnem oprugu

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Anschutz 335, FWB 300s, Anschutz LG380. I ove jeftinije naravno Zastavice, Slavija 631.

Sent from my RMX3370 using Tapatalk

Чудно неко време дошло, нису ни Славије више у категорији јефтинијих. 😂

Nešto si pobrkao a i MP tropic ih više ne prodaje. Bio pitao kažu mrka kapa. Ponudili mi komete razne.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

"zare said:
Da li uopšte ima kod nas u prodaji 4,5mm PCP u D kategoriji?"
---------------------------------------------------------------------
-Nisam nista pobrkao - dao sam jasan odgovor na jedno (zanimljivo) pitanje koje se pojavilo u kontekstu razgovora. Je li 4.5mm? Da. Je li kategorija "D"? Jeste. Je li PCP? Jeste.
-KADA si ti to pitao, Dejane? Ja sam se interesovao danas popodne i prodavac (Dragan) decidirano mi je rekao da ih ima.
-Ni po izgledu ni po specifikacijama (osim "energije", a to je i bi cilj proizvodjaca) ona se ne razlikuje mnogo od nekih modela Karl Armsa ili FX-a (manje-vise, standardna bullpup konfiguracija). E, sad, da li nas nesto u njenoj konstrukciji buni ili odvraca u smislu upotrebljivosti za pucanje iz "stojeceg stava bez naslona". Ja imam osecaj da bih njome razbio pocepao bull's eye na papirnatoj meti.

Users who are viewing this thread

Back