Athlon Midas 4.5-27x50 APMR1

Michael

Active member
I posle dugog razmisljanja na kraju se odlucim za atlona, malo sam razocaran sto nisam dobio poklopce za stakla i tockic za paralaxu s'obzirom koja mu je cena. Ali sto me je jako odusevila cistoca slike naspram optisana koji sam imao, na 27x zoom slika je izuzetno cista (bar za mene).
Gledao sam i kroz NF i SB i USA Opticks to su optike drugog univerzuma, ne vredi uporedjivati sa njima jel ono je broj 1 sto se mene tise, a i cena im je po nekoliko hiljada eura.
Uporedjivao sam athlona sa aztec emerald i sa hawke sidevinder. Emerald je tu negde priblizan athlonu, mislim na to da je koncanica extra tanka klikovi su jasni i precizni samo kad se uveca na 25x zoom ipak je athlon malo jasniji od azteca. Mislim da su obe optike priblizne tezine i ne odsupa jedna od druge u duzini (mislim da je athlon za niansu kraci)

Sto se cice sidewindera lepa optika nema sta, ali od njega sam bukvalno odma odustao prvo zbog toga sto je ogroman i dugacka je pm 😁
Imali su na stanju neku koncanicu sto mi se nije svidela i bila je dosta debela, sto se stakala tice rekao bih da su tu negde svo troje vise me bolela glava od gledanja tako da mi je sve doslo na isto.

Privukla me je dozivotna garancija, sta god da se desi vratim optiku i dobijem novu.
Dolazi u malo bezvezem pakovanju naspram hawke ali jbga. Nadam se da nisam pogresio i da ce da legne na macka kao budali samar, jedva cekam da krene upucavanje 😂

Attachments

• PSbALUor.jpg
    PSbALUor.jpg
    411.4 KB · Views: 2,509
  • 9UwP45ur.jpg
    9UwP45ur.jpg
    193.6 KB · Views: 2,509
  • TbqHWgYr.jpg
    TbqHWgYr.jpg
    293.3 KB · Views: 2,509
  • HhEVQGpr.jpg
    HhEVQGpr.jpg
    280.4 KB · Views: 2,509
  • bVP8t2cr.jpg
    bVP8t2cr.jpg
    287.1 KB · Views: 2,509
  • qwYh1XOr.jpg
    qwYh1XOr.jpg
    132.9 KB · Views: 2,509
cestitamo na prinovi. da te lepo sluzi i da ne koristis dozivotnu garanciju. gde si je pazario? kod nas negde?

Čestitke na optici! Sve što sam video od Athlona bilo je vrhunsko.

Da te lepo služi i da ti je paralaksa uvek lepo podešena :D

Users who are viewing this thread

Back