Baikal MP-512 Comb

Homebrewer

New member
Pozdrav svima,

dopala mi se ova puška zbog svog izgleda. Nisam našao puno podataka o njoj pa me zanima da li neko ima iskustva sa istom? Puška mi je potrebna za rekreativno gadjanje. Poprilično sam zelen što se tiče ove oblasti pa bi mi svaka informacija značila. Za početak bih uzeo neku jeftiniju pušku i kasnije pazario nešto bolje. Mislim da mi je potrebno vreme da rasčistim sa sobom koja bi to puška bila, pa bi mi puška nekog ovakvog ranga koristila u medjuvremenu. Ova puška je nešto ispod 18000 i brzina je navodno 170m/s. Stavio bih joj i neku optiku takodje.

http://www.snajper.com/oruzje_i_municija/oruzje/vazdusne_puske/vazdusna_puska_baikal_mp-512_comb-2263.html

Srdacan pozdrav,
Nemanja

Evo linka.
Ima vec tema na forumu o ovoj pusci.

https://airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=1149
Ne mogu lepo da okacim link. Pretrazi forum. Pisano je ovde o njoj.

Ne mogu da otvorim. Probao i u google. Kaže "ne odgovara ni jednom dokumentu". Verovatno nisi dobro iskopirao

airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=1149

Evo ga

Pozdrav kolega! Evo već mesec dana se družim sa tom puškom i veoma sam zadovoljan, za početnika je odlična. Do sada sam je isprobao samo na malim daljinama (10m max) i najuža grupa koju sam uspeo napraviti je nekih 11mm (naravno, pucanje je bilo sa osloncem). Još uvek nisam našao koje dijabole najviše voli, testirao sam Sport Match, Gamo Match Pro i Gamo Extender, i od ovih pomenutih najbolje grupiše sa Gamo Match, mada one malo teže ulaze u cev. Sve i svemu sasvim korektna puška, lepa na oko, lepo leži u rukama, okej nišani (kad se navikneš :D ), okidanje je malo teže ali smatram da je za početnike tako i bolje. U temi na koju te kolega goxy uputio imaš i fotografije, a ukoliko te interesuje bilo šta vezano za ovu pušku, slobodno piši na PP. :)

Hvala na odgovoru. Zadnji put sam listao forum par dana pre nego sto je tema otvorena, tako da nisam ni video. Video sam juče da si pisao o njoj. Hvala ti na informacijama. Uzeću ovu pušku sigurno. Možda ima nekih boljih od nje u ovom rangu ali meni lepše ne :))) Nabacicu joj i neku optiku ali ću još videti koju :)

Users who are viewing this thread

Back