BB puške (i pištolji?)!

Montirano :) Fiber prednji nišan je definitivno must have, a poluga koju sam montirao (metalna) su mi malo pomešana osećanja. Za natezanja je top, lakše se vraća u početni položaj, ali pošto ne leži lepo uz kundak kao ravna malo smeta pri nišanjenju. Znao sam da neće leći ali nisam mislio da će malo manje to da smeta. Ništa, sad moram sledeći put poručiti red Ryder kundak za 8usd A možda i odštampati kundak neki, videćemo :)

b6fef2761d0fb9acc3b2249d1dc35d86.jpg

Igramo se i dalje :D

484ef32af890acde7894f5937c44e372.jpg

[automerge]1758632351[/automerge]
mozda nema veze sa temom - a mozda i ima :D dosao sam u posed novog materijala koji se mnogo lepse stampa i finalni proizvod izgleda skoro kao da nije ni odstampan. stvarno kvalitetan filament. danas sam odstampao novi headrest i bas sam zadovoljan kako je ispao!

PXL-20250923-121847140.jpg

Last edited:
Ево за све љубитеље дечијих играчака:

Moram da kupim neku od ovih zajebancija, kao prvo 50e je, kao drugo uvek sam voleo underlever puške, i kod nas u streljani često pucam iz vinčesterke u .38 kalibru. Koje su opcije za kupovinu?

Nemačka :) Bilo je ponešto i kod nas, ali sad već slabo. Ima jedna Winčesterka i kod nas ali je skupa i ima one kao magazine, nije mi to nešto za zabavu kao ovo, a košta 10x skuplje.

Users who are viewing this thread

Back