Benchrest takmičenje

Tako je kolega.
Sad bih vas molio da se predstavite za to u odgovarajucoj temi, procitate pravila
a bilo bi dobro i da se prijavite za benchrest
pozdrav
uprava foruma

Magla said:
U kojoj klasi bi pripala springerica 24j,samo na 50m?

Na 50m će to biti hendikep, najzgodnije je sa 5.5 24j pucati 25m wrabf (to je heavy varmint klasa)

Moderator foruma Vas je uputio da se u odgovarajućoj temi predstavite pre nastavka diskusije.

Nisam baš siguran gde ovo da napišem, da li u preliminarnim prijavama ili ovde.

Kotizacija za takmičenje (po takmičaru) će biti:

Prijava za takmičenje (sa prijavom se stiče pravo učešća u jednoj disciplini) - 2500 din,
Svaka sledeća prijavljena disciplina (mimo prijave) će iznositi - 500 din,

Za decu (u decu računamo mlađe od 15 godina) prijave su 50% jeftinije (upola cene).

to znači da ja plaćam za tri discipline ukupno 3500 din?
to je oko 30-35 eura?
ok, dolazim... i potvrđujem 3 discipline

Potvrđujem učešće na tri discipline, 50,70 i 90m. I da unapred rezervišem poslednje mesto u sve tri discipline. Nadam se da ću makar dobiti diplomu za učešće.

Korona virus pokosio sve roze zeke u Kini. Tako da ništa od utešnih nagrada. Za sada :D

Evo ja ću da potvrdim 4000din.
Dodaću i 25m 16j pcp. Kad je beg bio cicija :lol:

wooyadeen said:
Nisam baš siguran gde ovo da napišem, da li u preliminarnim prijavama ili ovde.

Kotizacija za takmičenje (po takmičaru) će biti:

Prijava za takmičenje (sa prijavom se stiče pravo učešća u jednoj disciplini) - 2500 din,
Svaka sledeća prijavljena disciplina (mimo prijave) će iznositi - 500 din,

Za decu (u decu računamo mlađe od 15 godina) prijave su 50% jeftinije (upola cene).

Da li placamo unapred (sto mozda ima smisla, zbog troskova organizacije)? Ako da, molim instrukcije.

Kolega zuxbg, mudro kao i uvek. Ima smisla pogotovo sada dok spremamo sve... ipak je prvi put. Elem, još nismo dovršili osnivanje udruženja, nije korektno da uzimamo novac lično. Za koji dan ćemo i to srediti.

i ja se slažem da treba platiti unaprijed makar pola troškova učešća, tako da to daje dodatnu ozbiljnost , i naravno znam da su troškovi veliki pa da podijelimo odgovornost
takođe odredi datum vojo do kada da se izvrše uplate i način plaćanja jer ipak smo mi u nekim ozbiljnim godinama i ne priliči da se bez veze prijavljujemo pa da se ne pojavimo što vjerujem da ovdje nije slučaj ni sa kim ali tebi će olakšati
meni recimo je pejpal odličan način

Jos jedno, verovatno nebitno pitanje, CO2 puske bi bile u klasi sa PCP? (Svasta nesto mi se mota po glavi.)

Dobro pitanje. Mada se prventstveno gleda snaga. Kod njih to zavisi i od temp i ne znam koja co2 moze da premasi 16j. A i problem opadanja brzine bi dosao do izrazaja osim ako se koriste ampule od 88g.

zuxbg said:
Jos jedno, verovatno nebitno pitanje, CO2 puske bi bile u klasi sa PCP? (Svasta nesto mi se mota po glavi.)
PCP Su i puške punjene sa co2 ,slazem se

Sent from my iPhone using Tapatalk

Magla said:
zuxbg said:
PCP Su i puške punjene sa co2 ,slazem se

NOVI ČLANOVI pozdravljaju!
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=2072921&share_tid=3&url=https%3A%2F%2Fwww%2Eairguns-srbija%2Ecom%2Fforum%2Fviewtopic%2Ephp%3Ft%3D3&share_type=t&link_source=app
Ovde se mozete predstaviti kolega, iskreno vam savetujem da odradite to

Attachments

• Image-951.jpg
    Image-951.jpg
    181.4 KB · Views: 2,674

Users who are viewing this thread

Back