Otvorio bih i ovu temu jer mi se cini da je ovo nekako evolutivni put svakoga ko udje u PCP svet, kupi pusku i pumpu , zavoli taj hobi svim srcem, pa se vrlo brzo zasiti i razocara pumpom koja oduzima vreme i prekida one "slatke" momente kada taman nadjete polozaj i slozite lepe pogotke a onda mora duza pauza. U toj prici je uz bocu i kompresor kao opcija ali posto auto obicno ostavim par stotina metara od mesta gde odem na gadjanje svako vracanje do auta zbog punjenja bi mi isto bilo cimanje.O bocama je vec pisano, molim admina da me opomene ako misli da ovo nije za novu novu zasebnu temu, ali mislim da bi godila tema gde mozemo da sumiramo misljenja i najnovije stanje i kretanja na trzistu istih. Konkretno voleo bih vasa misljenja i pomoc oko buduce, nadam se sto skorije, kupovine boce i slanja pumpe u istoriju. Vrlo malo toga znam o bocama, pod kojim pritiskom moraju da budu, sta je to fill station i slicno, i mislim da nisam usamljen na ovom forumu koji bi da prosiri to znanje. Nesto sam gledao ponudu boca kod nas, pretezno novih , i kontam da bi za moje potrebe bila dovoljna bocaa od 2 ili 3 litra . Ili ne bi ? Cena boca kod nas na oglasima , ono sto sam video za sada je
od litar 19 000
od dva litra 21 000
od tri litra 23 500
od pet litara 24 000
Svako misljenje ili savet su dobro dosli, unapred hvala.