Bolje od Outlaw

Pozdrav svima, nov, predstavio se na forumu, u konfuziji šta nabaviti, izbor je pao na Diana Outlaw, a pitanje za iskusne: ima li nešto bolje za slične pare, ili nešto slično za manje para?
Ili da uzmem lepo Cometu Galaxy 220 i sačuvam novac.

Znam da su babe i žabe, i da je već bilo reči na ovu temu. Izrečene su neke zamerke na ovaj model (Outlaw), pa rekoh da se ne zaletim...

Ja sam uzeo skoro Artemis M16 koji je jeftiniji dosta, i 500 dijabola kasnije - puška je fantastična. Verovatno je neko od iskusnijih koristio obe pa bi mogao da da svoj sud.

Uostalom Snowpeak proizvodi i Dianu i Artemis :)

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Pozdrav kolege, ja imam već skoro dve godine Artemis P15 u kal.5,5. Ovo mi je bila prva PCP puska. Naravno uz savete majstor Voje odlučio sam se za marku Artemis, a nejviše mi se svideo P15 zato što je puška od 75 cm. Maltene pod mišku, kao malo veći pištolj. Što se tiče preciznosti, tu je 10 od 10, imao sam hvala bogu sreće da dobijem ekstra preciznu pušku. Takođe, broj ispaljenih dijabola iz jednog punjenja je oko 80 kom. Što je voše nego odlično. I pored moje velike averzije prema proizvodima MADE IN CHINA ovaj proizvod su odradili savršeno 100%.

Takođe, još da dodam, za ove skoro dve godine sem zamene gumica (oring) na pušci ništa više. Sve je kao i kada sam kupio pušku. Čak šta više, mala je razgažena, i sad praši ko luda 😊

Možeš uvek da dođeš u Trofej kad se dogovorimo da probaš i pušku i optiku. Ja sam lično mišljenja da će Nikko da ide nazad na springericu a da će na Artemis neka jača, jer uvećanje 9x za veće daljine (50+m) je slabo.

Evo, izvoli:

Samo se javi da se dogovorimo kad ću biti tamo.

Trophy
011 2674259 https://g.co/kgs/S9kP3j

Što se tiče optike ja imam na Artemisu hawke 2-7×32 i odlično se pokazao, nekošta puno nov je 120-150e sa nosačima.

MilanS.Veljkovic said:
Ne planiram ništa spektakularno, hobi, zabava, rekreacija...
Evo gledam baš ovo u potpisu NIKKO STIRLING 3-9X40 AO MOUNTMASTER HMD

Dragi moj MIlane, svi ovde nemamo ništa nego hobi, zabavu rekreaciju...pa opet menjamo optike ko nenormalni, jer čim počne ta zabava, hobi, rekreacija, nešto nam zafali...dakle, pre nego odabereš optiku, definiši sebi šta želiš da pucaš-papirne mete na nekoj distanci, konzerve, vrata od juga, zgradu od komšije...od toga zavisi koliko para ćeš uštedeti, iako ćeš poprilično potrošiti, kako god bilo :lol:

😂🤣jao, neću praviti štetu svakako. Papirne mete ili slične objekte, zabave radi, hobija, i polakog uvođenja u svet odraslih deteta od 9 godina. Tu je učenje o oružju, ponašanje i disciplina u rukovanju opasnim predmetima. Trenutni izbor je nikko Stirling air king AO 6-18x44 ill hmd.
Ako neko ne savetuje nešto drugo.

Users who are viewing this thread

Back