By Glock17

Evo danas na brzinu ispucano. RWS Maisterkugeln je stvarno odlicna dijabola.

z1_1.jpg

z2_2.jpg

pizzonia said:
Jel ovo s naslonom bilo ili iz stava?

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

Ni jedno ni drugo kolega, nemam uslova jos za potpuni stav. Nego je kao neki polu "turski" sed, leva ruka oslonjena na koleno, a puska na podlakticu leve ruke, nekako mi tako najprijatnije za pucanje, a da opet ne bude potpuni naslon.

Glock17 said:
Ni jedno ni drugo kolega, nemam uslova jos za potpuni stav. Nego je kao neki polu "turski" sed, leva ruka oslonjena na koleno, a puska na podlakticu leve ruke, nekako mi tako najprijatnije za pucanje, a da opet ne bude potpuni naslon.
Sto bi se reklo, kao sedeci stav za vojne snajperiste.

glale said:
@Glock17:Ovo kod tebe vec postaje standard,uvek 5 komada pod dinar :) .Bravo
Pa vidis da covek ima sezonsko snizenje. Akcija "Pet za dinar". :D Bilo bi i "jeftinije" nego nemamo manju kovanicu u domacoj valuti.

:D U off idem.Dok ste na okupu,imal negde kod vas prednji nisan od Slavije631 da je kompletiram i mozda dam u prodaju?

@Glock17
Druze drago mi je sto ti puske leze i sto si zadovoljan, a to se vidi i kroz mete. :)
Svaka cast i odlicni rezultati. :)
Milina za videti.

Vidak said:
@Glock17
Druze drago mi je sto ti puske leze i sto si zadovoljan, a to se vidi i kroz mete. :)
Svaka cast i odlicni rezultati. :)
Milina za videti.

Kolega hvala na lepim recima, pozdrav i svako dobro. ;)

Pucao malo s dianom na 25m. Grupe su solidne mada nista spektakularno.
Generalno dosta je neprijatno pucati sa puskom koja ima gasni klip, kad lupi sve zvoni.
Primera radi: sa dijabolama od pola grama puska ima cini mi se jaci prasak nego malokalibarka, tek sa jsb heavy-em i monsterom se stabilizuje i ukroti.

diana001.jpg

diana002_1.jpg

diana003_1.jpg

diana004_1.jpg

Boginji svaka cast, al drzi se HW ili Walthera (ipak je on Sarajevo branio). Ova je za cepanje panjeva, nije za ekstra precizno gadjanje. Daleko od toga da je ovo lose al "nije ta čarapa za tu nogu".. ;)
Sto se praska tice, nije nista cudno, lakse dijabole mogu da budu nadzvucne iz nje pa samim tim imas probijanje zvucnog zida na ustima cevi.

Proka said:
Boginji svaka cast, al drzi se HW ili Walthera (ipak je on Sarajevo branio). Ova je za cepanje panjeva, nije za ekstra precizno gadjanje. Daleko od toga da je ovo lose al "nije ta čarapa za tu nogu".. ;)
Sto se praska tice, nije nista cudno, lakse dijabole mogu da budu nadzvucne iz nje pa samim tim imas probijanje zvucnog zida na ustima cevi.

Da znas da nisi daleko od istine.
Da, svestan sam da prasak potice zbog probijanja zvucnog zida dijabole, ali to se bas jako cuje i vrlo neprijatno.

:) Dobro se ti ,kolega nosiš sa ovakvom snagom.Nisam nikad pucao iz tako jake puške ali sigurno se dobro rita. :)

glale said:
:D U off idem.Dok ste na okupu,imal negde kod vas prednji nisan od Slavije631 da je kompletiram i mozda dam u prodaju?

Pogledaj po ceskim i slovackim sajtovima pa poruci od njih.

Proka said:

To je uzeto ne za precizno gadjanje nego malo za zabavu, za: limenke, daske, crepove itd. :D

Users who are viewing this thread

Back