By Glock17

Sto zbog vetra i hladnoce, a koristrio sam i lakse dijabole nego obicno i zato grupa odmah bezi malo gore i desno.
Salu na stranu, zaista ne zelim biti neskroman, ovo je za moje pojmove i vise nego odlicno, posebno kad uzmem u obzir daljinu od respektabilnih 35m, ja prezadovoljan:

20201116_143556.jpg
ww1.jpg
ww2.jpg
ww3.jpg
ww4.jpg

Bravo bata Glock17,sve u oko,i to jos sa naj manje preciznim dijabolama.Svaka cast...
Jesi li probao drugu seriju Monster redizajn?

ovo je sjajno, ne znam da li moze puno bolje od ovog. jsb exact, koje mi je goxy nabavio su i meni na obe cz dobro resenje. mada one su obe znacajno slabije

glale said:
Bravo bata Glock17,sve u oko,i to jos sa naj manje preciznim dijabolama.Svaka cast...
Jesi li probao drugu seriju Monster redizajn?

Hvala bata @glale. Nisam probao drugu seriju monster redizajn, imam jos par kutija ovih starih monster pa kad to potrosim videcu sta i kako dalje, mada su me ove jsb exact u ovom slucaju bas prijatno iznenadile.

kircan said:
ovo je sjajno, ne znam da li moze puno bolje od ovog. jsb exact, koje mi je goxy nabavio su i meni na obe cz dobro resenje. mada one su obe znacajno slabije

Hvala kolega.
Bas sam se prijatno iznenadio kako lepo jsb exact rade sa Waltherom. Walther njih frljne iz cevi od prilike sa nekih 250m/s, a posto su lagane samo iz tog razloga nisam ni hteo da ih koristim, reko sigurno su na tim brzinama neprecizne, kad ono sasvim suprotno, nema logike al tako je, zato uvek treba probati i experimentisati.
Evo jos jedna mala zanimljivost sa ovim dijabolama: Na 50 metara, sa nekim blagim vetrom, skoro i bez vetra, cep od flase od koka-kole (koliki je to precnik mozda nekih 25mm), kad ga nadjem na koncanici skoro svaki put mogu da ga pogodim.
Znam da veliku ulogu tu igra i Vortex optika, ali dijabole su po meni i vise nego zadovoljavajuce precizne.

Proka said:
Au bata @Glock sta mu radis! Ti i Walther ste se nasli samo tako. Bravo ti ga bate!

Hvala bata @Proko, da znas da jesmo se nasli. :)
Sad samo cekam da mi i za HW35 stigne Kit s oprugom od 16J, pa da vidis cirkusa na 25 i 50m. ;) :D

Uz dobru optiku HW35 ume da bude ubitacno precizna, a 16J je optimalna snaga za nju, dok je 7,5J koliko ima sad zaista idealna snaga za 10m.

Ovo je daleko od loseg, za ovu daljinu. Al opet znamo da ti mozes i mnogo bolje. Ovo cemo zanemariti. Svako ima trenutak kad koncentracija popusti. Sto kazu "popustila i Drinska divizija, a kako ne bi covek".

:D Na 38 metara,puskom koja nije pcp,na otvorenom,sve u crni krug,odlicno.Mada od tebe ne ocekujem nista manje :)

glale said:
:D Na 38 metara,puskom koja nije pcp,na otvorenom,sve u crni krug,odlicno.Mada od tebe ne ocekujem nista manje :)

Ova puška veruj mi sposobna je i za bolje, e sad da li sam ja sposoban to cemo jos videti. :lol:

glale said:

Bata @glale pogledaj ovaj video šta lik radi na 50m.
Puška je ista ko moja, isti kalibar, samo za razliku od moje malo slabija (16J), moja je full power (24J) i sa fabričkim set up-om, dok je njegova malo modifikovana, takmičarski okidač i još po koji gedžet.
Gledao sam ovaj video pre nego što sam nabavio ovu pušku i iskreno bio sam malo sumnjičav, a sad sa ove distance odgovorno tvrdim da je ovo moguće:

https://youtu.be/idKqh8q9l_U

:) Mislim da i ti mozes bez problema gadjati cepove na 40-50m.Ja sam neki dan probao da gadjam grupu na ciglama od odzaka na komsijskoj kuci,mislim da ima oko 40-ak,mozda 45 metara,otprilike bih rekao da je 5 komada islo u 4-5cm.Morao sam nisaniti 11 dotova vislje(upucano je na 25m)Ipak je moja puska 8-9j.Tako da uopste nesumnjam da bi ti sa svojom mogao mnogo bolje,bar kao ovaj lik sa snimka

i jos je stavio masivan hamster :)
ma verujem da bi vi kolege mogli bez problema d apogadjate cepove.
pitanje je koliko cesto
ja licno ne volim d agadjam mete koje ne mogu d apogodim skoro svaki put, bar 50% da imam pogodaka
zato sam i prestao d agadjam sibice, previse promasaja

glale said:
:) Mislim da i ti mozes bez problema gadjati cepove na 40-50m.Ja sam neki dan probao da gadjam grupu na ciglama od odzaka na komsijskoj kuci,mislim da ima oko 40-ak,mozda 45 metara,otprilike bih rekao da je 5 komada islo u 4-5cm.Morao sam nisaniti 11 dotova vislje(upucano je na 25m)Ipak je moja puska 8-9j.Tako da uopste nesumnjam da bi ti sa svojom mogao mnogo bolje,bar kao ovaj lik sa snimka

Kad je mirno vreme i bez vetra, obično u smiraj dana, mogu skoro svaki put da pogodim.

Users who are viewing this thread

Back