By Glock17

Ako ovo zlo koronavirus potraje, mora malo da se opskrbim, nikad se ne zna..

WP_20200713_005.jpg

kircan said:
a jao. a za drugu decu nisi nista ostavio. gde ih nabavljas? mp tropic?
Ovaj zadnji "kontigent" nabavljen u Peloponezu N.Sad, konkretno JSB monster, jeftinije i od MP Tropica koji ih uvozi, svaka cast za Peloponez.
A u MP Tropicu nabavljam samo ako sam u prilici da licno odem do njih. Ne preporucujem da vam salju kurirskom sluzbom! Predzadnja posiljka mi je stigla u rinfuzi i naravno vracena. Stizalo je sa blagim ostecenjima i ranije, sto sam i mogo donekle da svarim, ali predzadnja je bila sampion u ostecenjima. Da se razumemo, tu uopste ne kriviom MP Tropic jer su izuzetno korektni, neke ljude vec znam i licno, stvarno upakuju kako treba i pre pakovanja pregledaju, nego su tu najveci problem kurirske sluzbe, sta oni rade sa paketima i kako im podje za rukom da tako havarisu kutije meni nikada nece biti jasno.

glale said:
Lepo je videti ovakvu gomilicu :) "I tata bi sine" :D
I deda, i deda :D :D :D

U MP Tropic-u ocekuju da im stignu JSB. Kazu na grani je posiljka, ali nema ko da ode po njih. Doslo mi da kazem, ja cu, ali ce vas kostati jedne vazdusne, :lol: :lol: :lol: U cetvrtak sam uzeo 2 pakovanja Heavy 0.67g. ostalo je jos 3 kutijice.

Proka said:
Zanimljiv izbor. Bas me zanima kako ce se pokazati RWS i Diana.

RWS odlicne, posebno superpoint. Diana, sta reci, uopste ne opravdavaju visoku cenu od 1800rsd po kutiji. To su dianine teske dijabole od 0,7g nisu lose, ali nisu i nista posebno da bi toliko kostale, npr. JSB heavy je od njih tri puta bolji uz to po duplo nizoj ceni.

Posle duzeg vremena, opravdano naravno, izadjoh malo da probam da napravim koju grupu.
Prvo na 20m 5 komada, lepo krenulo, dve desetke i onda nastavak vidi se iz prilozenog, mada je i vetar danas zaista malo vise zezo.
Zatim malo podesavanja, vetar se smirio, daljina povecana na 30m, 10 komada, duboka koncentracija, mogu reci da sam zadovoljan, polako ali sigurno se vracam u formu.

010820201.jpg

010820202.jpg

010820203.jpg

E pa dobrodosao ti nama nazad!
Sto se grupa tice, ko zna-zna, tu ni pauza nista ne moze. ;) Ajde udri jos, treba da nadoknadis gradivo.

Bravo, idemo dalje. Samo napred. I da si ozdravio i krenuo olovnom terapijom

Users who are viewing this thread

Back