By Glock17

Glock17

New member
Nadam se da se kolega @Markony nece naljutiti sto cu fotografiju na njegovoj temi postovati?!

WP_20200612_141.jpg

Iju, kolega, bravo! Ovo ko u filmu "Ringeraja", pogodi Vrištavka u zenicu oka njegovoga. 👏
Daj, leba ti, neku sliku sklopa oruzje-optika... 😋

Hvala kolege. Bice fotki samo nemam bas neke lepe, idemo za koji dan opet na gadjanje, pa cemo slikati.

Napomena:
Nije 50m! Klinac nije dobro premerio daljinomerom, danas smo premerili ponovo (ali nismo gadjali) i ima tacno 43 metra. Izvinjavam se, mora da je klinja pogodio neki predmet iza, a ja nisam proveravao, ni sam ne znam kako nam se potkrala takva greska. Sorry jos jednom...

Ne bitno! Sve jedno je grupa za respekt i bitno je da se uživa.

Hvala kolega @goxy. Uziva se itekako, a posebno mi srce puno kad vidim kako klinc uziva i da ga ovaj nas plemeniti sport zanima.

Znas kako kaze narod, nije shija nego vrat :)

Fantasticne grupe prijatelju, samo nastavi da uzivas. :)

Bio jsb monster ili heavy, uvek peti pobegne! Toliko je frustrirajuce da mi dodje da posle cetvrte dijabole pucam sestu...

naslon 20m:
WP_20200621_026.jpg

naslon 20m:
WP_20200621_032.jpg

Nemam sta da dodam na postove iznad, odlicno je ovo. Siguran sam da ce biti i bolje kako se budete upoznavali sa puskom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala kolega @alexsasax, verujem da ste u pravu. Inace "Walther-rom LGV Master-Pro" je pravo zadovoljsto gadjati, toliko je sve dobro upasovano i mekano radi, ja sam za sad prezadovoljan.

Uh, lepa za sve pare. Hvala kolega... :D
Ja sam malo detinjast (trudio sam se kroz zivot da ne odrastem potpuno, zabavnije je) pa volim kad u knjizi ima i slike... :lol:

Jako lepa puska i divan je osecaj kad se uzme u ruke, malo sam se igrao na sajmu sa njom. Stvarno lepo lezi a ja volim i kad imaju tezinu.

Hvala kolega @Proko i kolega @kircan na lepim recima, drago mi je da vam se svidja.
Btw: A da ima tezinu, stvarno ima. Sama puska je teska 4,25Kg, sa mnogim optikama lagano prebaci i 5kg. Secam se komentara sluzbenice MUP-a kad sam prijavljivao pusku, njen komentar je bio "sto je ova puska ovako teska".

Prelepa puska i odlicne grupe... Jel najcesce gadjas sa oslonca ili iz stava?

Lepa sprava, kao što rekoh jednom našem uvaženom kolegi skoro, sveto trojstvo kod vazdušnih pušaka u svetu su Anschutz, Fwb i Walther! Nema tu puno filozofije, to je jednostavno tako, ostali će biti dobri, ali nikada neće biti najbolji kao proizvodi ove tri firme!

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

To je tako samo kad se gleda 10m. Ako gledamo Field Target (gađanje do 50m) na profesionalnom nivou Steyr je drastično ispred svih, AirArms je drugi... Anschutz treći, Walther četvrti i FWB peti...

wftc-2017-rifles-by-brand.jpg

Users who are viewing this thread

Back