By Glock17

:) Baci neku sliku.Nešto su svi na forumu utanjili...Valjda je to zbog nestašice olova.Kakva je situacija kod tebe?

Proka said:
Aman brate, izgoresmo! Govori ako Boga znaš. :D
Ovakve musice imaju Weihrauch i Diana... I možda još neko... Hm..

:D
Ovo s Weihrauch-om se oduzilo, pa dok ne stignu i ne odradi se papirologija/zigosanje bice dobra i diana. ;)

glale said:
:) Baci neku sliku.Nešto su svi na forumu utanjili...Valjda je to zbog nestašice olova.Kakva je situacija kod tebe?
Jel to neko pominjo nestasicu olova? :D
WP_20200713_005.jpg

Brate mili,
Da je naslovnice za film, to bi bilo za "Ljubav u doba kolere" 😁
Svaka čast, samo troši olovo 👏

:D Sram te bilo,zato ja glođem Sport S na 10 metara...Ne znam šta da ti kažem,na momente sam imao tri puške i onda sam skontao da uvek koristim samo jednu,koja mi naj više prija...

sash said:
Brate mili,
Da je naslovnice za film, to bi bilo za "Ljubav u doba kolere" 😁
Svaka čast, samo troši olovo 👏

ljubav u doba korone :D

glale said:
:D Sram te bilo,zato ja glođem Sport S na 10 metara...Ne znam šta da ti kažem,na momente sam imao tri puške i onda sam skontao da uvek koristim samo jednu,koja mi naj više prija...
Necu vise obecavam, jedino ako ne zelim da uskoro mjauknem iz kuce... :lol: :D

:D Ti si bio pametan pa napravio zalihu,ja imao 4-5 kutija pa mislio da će mi biti dovoljno do novog uvoza.Pa jebo te,21 vek je :(

Glock17 said:
:D
Ovo s Weihrauch-om se oduzilo, pa dok ne stignu i ne odradi se papirologija/zigosanje bice dobra i diana. ;)
Ajd kad si me čačnuo... :lol:
Ovakve mušice imaju "velike" Diane.
Od 34 pa napred...
Jesam li blizu? :D

Lupih ja i ostadoh živ... :lol:
Ajde sad, posto si raskrinkan, da vidimo resto od tog "grmećeg štapa"... ;)

:lol: Hahaha... Ovo je ko premijera novog modela auta, a drze ga ispod pokrivača... Samo da zaintrigiraju javnost.. Barabo jedna... :D

Sto bi rekao Ljuba Tadic u filmu "Mars na Drinu": "Pa za koga cuvas te cevke, Boga mu?".
Vadi to iz celofana da vidimo lepo i kakav je ucinak. ;)

Proka said:
Sto bi rekao Ljuba Tadic u filmu "Mars na Drinu": "Pa za koga cuvas te cevke, Boga mu?".
Vadi to iz celofana da vidimo lepo i kakav je ucinak. ;)
:D Kako se ono kaže:"u potpunosti se slažem" s'Prokom...

E falim te Boze! Dobro si se setio. :D
Zahvaljujuci ovoj neizvesnosti s' tvoje strane, sad su mi nervi ko paučina... :lol:
Lepa za sve pare... ;)

Users who are viewing this thread

Back